Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

...σφηνάκια

 - Πάμε γερά.
 Όποιος είναι πρόθυμος να κατηγορήσει για οτιδήποτε τον Φάνη Σπανό, την Έλενα Βάκα, τον Γιώργο Ψαθά, τον Γιώργο Κελαϊδίτη, τον Βασίλη Γουρνή ή τον Γιώργο Πάνο, κερδίσει τουλάχιστον 15΄ χρόνο στην εκπομπή της "ραδιοφωνατζούς", αν οι κατηγορίες περιλαμβάνουν και ύβρεις προς τα πρόσωπα... αυτά, τότε θα έχουν τα 15΄ στην εκπομπή του ραδιοφωνατζή!!!! 

-Κυρίες και κύριοι τρέξτε να προλάβετε. Να μην ξεχνά κανείς πως τους αιρετούς τους επιλέγει ο λαός και όχι κάποιοι εργολάβοι της ενημέρωσης. Αυτοί θα είναι πάντα στην Γ΄ τοπική κατηγορία.

- Τι ωραία άποψη έχει η ραδιοφωνατζού; Την ώρα που λέει πως πρέπει να αποκατασταθούν οι ζημιές σε δρόμους σπίτια, πλατείες κλπ, στο Μπούρτζι, κατηγορεί την δημοτική αρχή επειδή αποκαθιστά τις ζημιές στο Κλειστό Βασιλικού και στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βασιλικό. "Γιατί να γίνουν αυτά τα έργα, αφού ο Λήλας μπορεί να τα χαλάσει και πάλι"!!!!! Κυρία μας με το ίδιο σκεπτικό να φύγουμε από την περιοχή όλοι!!!

- Έλεγε και ξανάλεγε η κυρία ραδιοφωνατζού πως μόνο σε απόσταση 2 χλμ μπορούμε να πάμε για τράπεζα, S/M κλπ. Ανάγνωση δεν ξέρει; 
Ξαναδιάβασέ το.
"Για τον κωδικό 2 μετάβαση σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα προμήθειας ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και για τον κωδικό 3 που αφορά την μετάβαση σε τράπεζες ή δημόσιες υπηρεσίες η μετακίνηση θα γίνεται εντός του οικείου δήμου ή έως δύο χιλιόμετρα από την κατοικία".

- Εντός Δήμου κυρία μου πας παντού. Εκτός Δήμου μόνο μέχρι 2 χλμ.