Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

...μικρά, μικρά

 - Ο Γραμματέας της ΕΠΣ Εύβοιας κύριος Πίσχινας Γιώργος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε "κεντρική" την κυρία Μαργαρίτη, και "κεντρικό" τον κ. Βρακά!!! Ο κ. Πίσχινας πάνω στον θυμό του μπερδεύτικε, αφού αντί να πει "εκκεντρική και εκκεντρικός", είπε όσα είπε. Η κυρία Μαργαρίτη και ο κ. Βρακάς πάντως ....κατάλαβαν τι ήθελε να πει.

- Εκείνος πάντως που κατάλαβε καλά, πρέπει να ήταν ο κ. Σέγκος Γιώργος στον οποίο όλοι ξέρουμε πως έχει μια αδυναμία ο κ. Πίσχινας!!!!!
Προσπαθούσε λέει να πείσει τον Γκαγκάτση να τον προωθήσει στην Α΄ Εθνική τότε, αλλά ο Γκαγκάτσης του είπε "σταμάτα Γιωργάκη να ασχολείσαι"!!!! Τι άραγε ήθελε να πει;;;

- Ώρα είναι τώρα να έχουμε καμιά αντίδραση από τον Σέγκο, ο οποίος σταμάτησε να σφυρίζει ως διαιτητής και πλέον είναι παράγοντας και μέλος του ΔΣ του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ.

- Ο κ. Πίσχινας ξέρουμε ΟΛΟΙ πως σε πολλά θέματα, ψήφιζε ΟΧΙ και δεν το έκρυβε. Αυτός που έλεγε πάντα ΝΑΙ ήταν ο κ. Ρέτσας, ο οποίος από την ώρα που πήρε την θέση του προέδρου, μετέτρεψε τα τότε ΝΑΙ σε ΟΧΙ!!!! Γιατί άραγε;