Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα να προσέχετε την υγεία σας και μην ξεχνάτε πως σήμερα είναι Παρασκευή και όχι Τσικνοπέμπτη. Μπορεί χθες να ήμασταν και πάλι μέσα, αλλά άλλος λίγο άλλος πολύ το ρίξαμε λιγάκι έξω!!!
Τώρα ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια, ώστε να μην μείνουν για πολύ στον οργανισμό μας όλα αυτά τα "τοξικά"  που χθες καταναλώσαμε. Θα τα καταφέρουμε σ΄ αυτό το θέμα, αλλά τα άλλα τοξικά του αέρα των ραδιοφωνατζήδων δύσκολα τα αποφεύγει κανείς, αφού προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο και να κατηγορούν όλους τους άλλους συναδέλφους τους. Έχουν και την πλάκα τους φυσικά ....και θα σας δώσουμε κι ένα δύο παραδείγματα.

- Είναι λένε ενάντια στις ανεμογεννήτριες, αλλά δεν μας λένε αν ξεχωρίζουν τις ανεμογεννήτριες, ανάλογα με την εταιρεία. Ήταν και ενάντια στις ανεμογεννήτριες που τοποθετήθηκαν στο Δήμο Ερέτριας, αλλά κατάπιαν την γλώσσα τους όταν πήραν την διαφήμιση θυγατρικής εταιρείας!!!!!

- Θέλετε κι άλλο παράδειγμα; Κατηγορούν την δήμαρχο κ. Βάκα και την σημερινή δημοτική αρχή επειδή λέει έχει έναν και μόνο προμηθευτή, αλλά δεν βγάζουν άχνα για τον μόνιμο προμηθευτή του δήμου, επί θητείας Παγώνη, ο οποίος τυχαία είναι και ο μεγάλος χορηγός στην εκπομπή τους εδώ και κάποια χρόνια!!!

- Δεν σας πιστεύει κανείς και το ξέρετε. Δεν πιστεύει ο κόσμος ούτε τον ραδιοφωνατζή, γιατί κάνει κωλοτούμπες, αλλά ούτε και την ραδιοφωνατζού η οποία ήταν για χρόνια στο πλευρό της φίλης του ραδιοφωνατζή και είχε το μηνιάτικό της.....

- Ανέβασε φωτογραφίες ο πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου την Τσικνοπέμπτη. Πρόεδρε άλλο Μαϊάμι και άλλο Τριάδα. Τι Τσικνοπέμπτη στο Μαϊάμι μας λες τώρα;;;;;  Να είσαι καλά κι εσύ και η οικογένειά σου.