Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

....σουτάκια

 - Ψυχραιμία κύριοι και κυρίες. Καμιά κυβέρνηση και κανένας Χαρδαλιάς δεν έχει ευθύνη για το αν θα έχουμε ή όχι πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Γι΄ αυτά υπεύθυνη είναι η ΕΠΟ στην οποία να μην ξεχνιόμαστε έχουμε το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ!!!
Η ΕΠΟ λοιπόν έχει την ευθύνη για το πρωτάθλημα της ερασιτεχνικής Γ΄  Εθνικής και της επίσης Α΄ Ερασιτεχνικής Γυναικών. Αυτά δεν είναι επαγγελματικά πρωταθλήματα. Όταν γίνουν, θα είναι αλλιώς, αφού θα έχουν ασφαλή γήπεδα και τα οποία θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις. Ποιος λοιπόν πίεσε τις ομάδες να ξεκινήσουν προετοιμασία και όρισε την 28η Μαρτίου ως ...ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων; Ποιος ζήτησε από τις ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή; Οι εξυγιαντές της ΕΠΟ, πολλοί από τους οποίους όπου βλέπουν μικρόφωνο, το αρπάζουν και κάνουν δηλώσεις.

- Τι γράφαμε εμείς; Να μην τσιμπάτε με τις μπούρδες τους, γιατί το θέμα με τον κορονοϊό υπάρχει και η κυβέρνηση δεν θα παίξει με την υγεία κανενός. Δεν είναι δυνατόν να πηγαινοέρχονται άνθρωποι από την Αθήνα στην Εύβοια για προπονήσεις και κάποιος άλλος να μην μπορεί να έρθει να δει τους γονείς του. 

- Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου δεν μπορούν να διεξαχθούν κι ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ. Αν θέλουν ας το καταλάβουν και οι εξυγιαντές της ΕΠΟ, αλλά και οι διοικούντες τις ΕΠΣ. Ν΄ αρχίσουν όλα τον Σεπτέμβριο και όλα από την αρχή. Να μην υποβιβασθεί κανένας και κανένας να μην ανέβει κατηγορία. Το να διεξαχθούν 10 αγωνιστικές ή να γίνει κλήρωση ή να έχουμε ομάδες εθελοντές ως πρωταθλήτριες είναι για γέλια και για κλάματα.

- Την νύφη και αυτές τις μπούρδες τις πληρώνουν οι παράγοντες από την τσέπη τους. Ας ευχηθούμε σύντομα να υπάρξει μια σοβαρή διοίκηση στην ΕΠΟ και η οποία θα έχει σχέδιο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μέχρι τότε, περαστικά σε αυτούς που πίστεψαν τους εξυγιαντές και μάτωσαν για μια ακόμη φορά οικονομικά.