Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μια δύσκολη μέρα η σημερινή για μας, αλλά πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα έχουμε κανένα απρόοπτο. Πιστεύουμε επίσης πως μετά το μεσημέρι, θα μπορέσουμε να είμαστε στις θέσεις μας, για να παρακολουθήσουμε και την εξέλιξη του αγώνα ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ - ΓΛΥΦΑΔΑ ο οποίος θ΄ αρχίσει στις 18:30. Μέσα από την καρδιά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους που είναι πάντα δίπλα μας, στις δύσκολες στιγμές και στην κάθε περιπέτεια με την υγεία μας. Τα όσα θα .....διαβάσετε σήμερα και μέχρι το μεσημέρι, τα έχουμε γράψει το απόγευμα της Τρίτης. Αν όλα πάνε καλά, το απόγευμα θα μπορέσουμε να γράψουμε και πάλι.

- Μπορεί να ενοχλούν αυτά που γράφουμε για τον Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά γράφουμε αλήθειες. Τίποτα δεν γράψαμε εναντίον του κυρίου Γιογιού. Γράψαμε πως 5 χρόνια με δήμαρχο τον κ. Παγώνη, τίποτα δεν έγινε στο Ληλάντιο, γιατί όπως έλεγε τότε ο υπεύθυνος για τα έργα, το Ληλάντιο πήρε χρήματα για το Κλειστό και δεν θα πάρει άλλα. Κάτι ψιλά ζήτησε ο τότε πρόεδρος της Κοινότητας ο κ. Γιώργος Κιούσης, για ντουζιέρες στην παραλία στο Λευκαντί και του είπανε όχι.. Λοιπόν όποιος δεν φοβάται την αλήθεια, ας μας διαψεύσει.

- Ο ΔΟΑΠΠΕΧ άλλαξε τρόπο λειτουργίας και πλέον δεν αποφασίζει και διατάζει ένας. Όλα ακολουθούν έναν προγραμματισμό και γι΄ αυτό έρχονται και τα καλά αποτελέσματα. Τα γήπεδα δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν και φυσικά στο τέλος της θητείας αυτής της δημοτικής αρχής, όλες οι ομάδες θα έχουν γήπεδο για προπονήσεις και γήπεδο για αγώνες.

- Τελικά μέχρι τώρα ζητούσανε ν΄ ανοίξουν τα μαγαζιά τους κάποιοι και τώρα ζητούν να τους πληρώσει τα πάντα το κράτος. Συγνώμη αλλά γιατί όλα αυτά; Ανοίξατε και πλέον ο καθένας να φροντίσει να έχει πελάτες. Το γράφουμε γι΄ αυτούς που τα θέλουν όλα δικά τους.