Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

.....σουτάκια

 - Ημέρα Δευτέρα, μήνα Ιούνιο 28 και στις 19:00 στο συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας, η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ευβοίας κι επειδή υπάρχει και σωστή οικονομική διαχείριση, ούτε έξοδα ούτε τίποτα, για μαγαζιά και τραπεζώματα. Να έχουμε λεφτά στο ταμείο, για να έχουμε να λέμε, ενώ θα μπορούσε άνετα να γίνει σε κάποιον εξωτερικό χώρο καταστήματος και ακόμη καλύτερα στο Ενωσιακό με το φως.... των προβολέων. Δεν πειράζει όμως. Το ταμείο να έχει λεφτά, γιατί θα χρειαστούν.

- Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και κάποιοι να προσπαθήσουν να πούνε λιγότερα ψέματα για τα οικονομικά και περισσότερες αλήθειες, για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

- Τα σωματεία πάντως θα πρέπει να πάρουν μέρος στην Γενική Συνέλευση γιατί αυτή είναι το κυρίαρχο όργανο και πρέπει πάντα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους.
Το θέμα είναι αν τελικά θα έχουμε ανακοινώσεις για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα και αν το ποδόσφαιρο της Εύβοιας θα σηκώσει κεφάλι, αν η ΕΠΣΕ θα βοηθήσει τα σωματεία ή οι παράγοντες των σωματείων θα πρέπει να ματώσουν και πάλι οικονομικά.

- Τις επόμενες μέρες, θα γράψουμε κάποια πράγματα και πιστεύουμε πως η ΕΠΣΕ θα έχει τις δικές της αποφάσεις ώστε να βοηθηθούν τα σωματεία για να έχουμε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και να μην μείνουμε στην μιζέρια και στο να χειροκροτούμε ο ένας τον άλλον και να λέμε τι καλά περάσαμε.

- η ΕΠΣ Εύβοιας να επιστρέψει στις καλές της μέρες, να παρεμβαίνει και να έχει ρόλο πρωταγωνιστή και όχι να είναι η ουρά άλλων.