Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να περνάτε όμορφα και να προσέχετε τα παιδιά σας, ιδιαίτερα αυτά που έχουν τις εξετάσεις, είτε για την είσοδό τους στα πανεπιστήμια, είτε στα αγγλικά τους. Ψύχραιμα και ήρεμα και όχι πιέσεις. Οι καιροί είναι πραγματικά δύσκολοι και δεν χρειάζεται να πιέζουμε.  Ας τα βοηθήσουμε χωρίς πίεση, αντίδραση κλπ.
Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και ανοιχτά σχολεία μετά και τις 11 Ιουνίου και για 2 εβδομάδες. Εμείς πάντως ελπίζουμε πως έστω κα την τελευταία στιγμή η υπουργός κυρία Κεραμέως θ΄ αλλάξει την απόφασή..... της και θ΄ αφήσει τα παιδιά να ηρεμήσουν, να ξεκουρασθούν αφού πέρασαν δύσκολα μπροστά σ΄ έναν υπολογιστή.

- Κυρία Βάκα, είσθε δήμαρχος και πρέπει να δείξετε κατανόηση στην κυρία που δεν αντέχει να βλέπει έργα σας και σας ζητά να μην κάνετε εγκαίνια, να μην κόβετε κορδέλες και γενικώς να μην κάνετε τίποτα. Το πρόβλημά της είναι σοβαρό και πρέπει να δείξετε κατανόηση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη και ο αντιδήμαρχος έργων κ. Βασίλης Γουρνής. Σας το ζητάμε, γιατί μόλις ακούει για έργα, την πέφτει σε τσίπουρα και θα μας γίνει αλκοολική!!!!! Την κατανόησή σας παρακαλούμε.

- Στις 6 Σεπτεμβρίου θα είμαστε πανέτοιμοι και δεν θα μας σταματήσει πλέον ο κορονοϊός, αφού ο μηχανισμός θα είναι πανέτοιμος με ενημέρωση όλο το 24ωρο. Θα μας διαβάζετε και θα μας ακούτε, όπου κι αν είσθε. 

- Άλλο πάλι κι αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει το χρίσμα για να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο κ. Συμεών Κεδίκογλου!!!! Αυτό ήταν πρόφαση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Στερεά. Δηλαδή ο Αναγνωστάκης δεν σας κάνει πλέον; Ο Συμεών ήρθε από το ΚΙΝΑΛ και ο Δημήτρης από την ΔΗΜΑΡ. Έχει διαφορά;;;

- Ο κ. Μπάκας σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να στηρίξει την πολιτική που ακολουθεί ο κ. Παγώνης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων και αυτός ήταν ο λόγος που δήλωσε ανεξάρτητος. Το τι θα κάνει στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα το δούμε, αλλά η όποια συνεργασία με Παγώνη μας τελείωσε.