Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Σήμερα ο μπάρμπα Στέλιος θα κάνει μια ευχή και μια έκκληση. Τα κορίτσια των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ θ΄ αντιμετωπίσουν σήμερα τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, σ΄ έναν αγώνα χωρίς αύριο, αφού αν δεν χάσει η ΓΛΥΦΑΔΑ, δεν θα χάσει την μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ. Το γράφουμε γιατί στις τελευταίες 2 αγωνιστικές η ΓΛΥΦΑΔΑ θα πάρει 3 βαθμούς χωρίς αγώνα από την ΣΠΑΡΤΗ και ...θα υποδεχθεί την τελευταία αγωνιστική τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ.
Η ΓΛΥΦΑΔΑ έχει ήδη 17 βαθμούς και θα πάρει πιστεύουμε και ακόμη 6 στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Αν λοιπόν δεν χάσει με τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, θα φτάσει στους 24 ή στους 26.
Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχουν 16 και ακόμη κι αν κερδίσουν τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ εκτός και τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ εντός δεν θα ξεπεράσουν τους 22 ή 23 βαθμούς.
Νίκη και μόνο νίκη λοιπόν γιατί υπάρχει και η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ η οποία μπορεί να φτάσει στους 23 και η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ η οποία μπορεί να φτάσει στους 22 ή στους 24 βαθμούς.
Αυτά όλα θα μείνουν ως υπολογισμοί αν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ κερδίσουν και τους 3 τελευταίους αγώνες, αρχίζοντας από τον αγώνα με την ΓΛΥΦΑΔΑ.
Ο μπάρμπα Στέλιος θα έπρεπε να ευχόταν να χάσουν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, για λόγους που όλοι γνωρίζουν, αλλά δεν φταίνε σε τίποτα τα κορίτσια.
Μπορεί κάποιοι να με βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά πραγματικά, μόνο που είδαν τα ραδίκια απ΄ όλες τις πλευρές, ακόμη και σ΄ αυτό το μίζερο πρωτάθλημα, εμάς μας φτάνει. 
Ευχόμαστε στα κορίτσια καλή επιτυχία στον αγώνα με την ΓΛΥΦΑΔΑ, αλλά και στους επόμενους δύο αγώνες.