Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε.
Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει και ποδόσφαιρο, αφού ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα υποδεχθεί τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ παίζει εκτός με αντίπαλο την ΔΗΜΗΤΡΑ Ευξεινούπολης, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και να έρθουν και καλά μαντάτα από την ΑΤΑΛΑΝΤΗ. Αυτά την Κυριακή, ενώ σήμερα έχουμε αγώνες στίβου με το Πανελλήνιο Ανδρών Γυναικών..... στην Πάτρα. Οι αγώνες αρχίζουν στις 09:00 .

- Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού είναι πάντα μπροστά και ας μη γελιόμαστε, ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα το οφείλει κυρίως στον διευθυντή κ. Αρνή Γιάννη, τον υποδιευθυντή κ. Γρηγόρη Ζιόγκο και τους υπέροχους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους γονείς και τα παιδιά. Δεν μιλάμε μόνο για το κτίριο το οποίο το προσέχουν σαν τα μάτια τους, αλλά και την αυλή του σχολείου, για το εκκλησάκι που έχουν στην αυλή, για το λαογραφικό μουσείο και τόσα άλλα. Τελευταία συμμετέχουν και στις δράσεις του 2021. Πολλά συγχαρητήρια. Διαβάστε τι έγραψαν μεταξύ άλλων σε δελτίο τύπου από το "ΕΛΛΑΔΑ 2021".

- "Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν επίσης η Χαρά Λεοντάρη, η Αικατερίνη Κοτρογιάννη και η Ευαγγελία Σαμαρά, τρεις δασκάλες από το 2ο Δημοτικό Σχολείο του Βασιλικού Χαλκίδας, με τις οποίες η αντιπροσωπεία είχε μια σύντομη συνομιλία, καθώς το Σχολείο υλοποιεί αυτοχρηματοδοτούμενη δράση, υπό την αιγίδα της Επιτροπής. Η δράση αφορά στη δημιουργία μιας ταινίας μυθοπλασίας μικρού μήκους με τίτλο «Το Λαογραφικό Μουσείο του σχολείου μας, μας μιλά»".

- Αλήθεια γιατί "αυτοχρηματοδοτούμενη δράση" ;;;;; Η αρμόδια επιτροπή έστω της Εύβοιας δεν θα μπορούσε να βοηθήσει οικονομικά την προσπάθεια παιδιών και εκπαιδευτικών; Ποτέ δεν είναι αργά κυρίες και κύριοι αρμόδιοι. Μήπως η Περιφέρεια αγαπητέ Φάνη θα μπορούσε κάπως να βοηθήσει;;; Μήπως ο Δήμος αγαπητή Έλενα; Μήπως ο ΔΟΑΠΠΕΧ φίλτατη Ελένη; Εμείς περιμένουμε, γιατί ποτέ δεν είναι αργά. Μήπως και κάποιες επιχειρήσεις θα μπορούσαν κάπως να βοηθήσουν; 

- Σήμερα δεν θα γκρινιάξουμε καθόλου. Σας αφήνουμε να περάσετε όμορφα το Σαββατοκύριακο και μην ξεχνάτε να δείτε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών γυναικών από το στάδιο της Πάτρας.