Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

....φαπούλες

 - Εκεί στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, έπιασε ο πόνος για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, τους ανθρώπους της αντιπολίτευσης την κυρία Γκόγκου και τον κύριο Κουλοχέρη, αλλά δεν μας είπανε τι έκαναν από τότε που δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν την διοίκηση Στούπα οικονομικά, με χορηγούς και άλλα και όχι στα λόγια. Στα λόγια όλοι λέμε πολλά, αλλά όταν φτάνουμε στην ουσία, την κάνουμε με ελαφριά πηδηματάκια.
Αν θέλουν εμείς μπορούμε να θυμίσουμε στην κυρία Γκόγκου και στον κ. Κουλοχέρη τι έλεγαν στην Γενική Συνέλευση αλλά και στην συνάντηση που είχαν.... με τον κ. Στούπα και τους συνεργάτες του και ο οποίος τους είχε ζητήσει να δεσμευτούν πως θα βάλουν πλάτη. Τι έκαναν λοιπόν από τότε;

- Ακούσαμε τον ναύαρχο κύριο Θεοδοσίου να ζητάει να εφαρμοστεί ο κώδικας γι΄ αυτούς που δεν συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του ΔΣ. Κύριε Θεοδοσίου αυτό μέσα στην πανδημία δεν μπορεί να γίνει, γιατί ο καθένας μπορεί να βρει δικαιολογία. Μπορεί να πει δεν είχα υπολογιστή, δεν είχα ίντερνετ, είχα πρόβλημα υγείας και πολλά άλλα.

- Πάντως κύριε Θεοδοσίου, θα ήταν καλύτερα να μην συμμετείχαν και κάποιοι άλλοι του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού υπηρετούν το ΕΓΩ τους και όχι τους δημότες με κραυγές, υπονοούμενα και δήθεν καταγγελίες, τις οποίες όμως δεν πάνε παρακάτω.