Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θα πρέπει να κάνετε τον σταυρό σας για να μας βοηθήσει ο Θεός, να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες, όποιες κι αν είναι αυτές. Χθες κάναμε και την 2η δόση του εμβολίου και οφείλουμε να γράψουμε πως όλα πήγανε καλά και για να το διασκεδάσουμε και λίγο, τώρα έχουμε παντού wi fi και πολύ δυνατό!!!!!!!
 Όταν πήγαμε στο εμβολιαστικό κέντρο, ευγενέστατοι όλοι και με χαμόγελο, μας εξυπηρέτησαν αμέσως. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το γιατρό, ο οποίος ζήτησε να επιλέξουμε εμείς σε ποιο χέρι θέλουμε να μας κάνουν το εμβόλιο. Δεν είχαμε θέμα. Την πρώτη δόση μας την έκαναν στο αριστερό χέρι και είχαμε κάποιες ελάχιστες παρενέργειες.
Ξαφνικά ακούω τον γιατρό .....να λέει στον νοσηλευτή: Να του το κάνεις στο δεξί χέρι. Δεν έχει σχέση αυτός με οτιδήποτε αριστερό!!!! Γιατρέ έμεινα κάγκελο με την ατάκα σας και ούτε κατάλαβα πότε μου κάρφωσε την σύριγγα ο νοσηλευτής.... Πάντως όλα πήγανε καλά και φαίνεται πως καλό είναι να προτιμάτε το δεξί!!!!! (χα χα χα)

- Κυρία μου, φυσικά και θα εγκαινιάσουν το γήπεδο του Μουστάκα/Τζιώτη οι άνθρωποι του ΔΟΑΠΠΕΧ και του Δήμου Χαλκιδέων, αφού αυτοί το έκαναν από την αρχή και δεν ήταν έργο Παγώνη, ο οποίος για 5 χρόνια δεν έκανε τίποτα.

- Κυρία μου, καλέσατε να πάει και ο εισαγγελέας στα εγκαίνια και μακάρι να πάνε όλες οι αρχές. Στο κάτω κάτω το έργο έχει καταγγελθεί επίσημα και ανεπίσημα πολλές φορές, αλλά δεν ίσχυαν οι καταγγελίες. Κυρία μας γιατί δεν μας λέτε. πόσα έργα έγιναν όταν ήσασταν μισθωτή στον ΔΟΑΠΠΕΧ και πόσα έργα εγκαινιάσθηκαν;

- Αν και δεν μας πέφτει λόγος, νομίζουμε πως ο κάθε εισαγγελέας μπορεί να παρεμβαίνει όχι μόνο σε έργα του δήμου, αλλά σε κάθε χώρο. Αυτό όμως που είναι τραγικό, είναι να καλούν τον εισαγγελέα , άνθρωποι της ενημέρωσης!!!!! Δικαιώνουν αυτούς που τους χαρακτηρίζουν ρουφιάνους.