Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

...σουτάκια

 - Την Κυριακή ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα υποδεχθεί τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ στην τελευταία αγωνιστική και πρέπει να πάρει τους 3 βαθμούς και ότι βγει.  Όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΤΑΛΛΑΝΤΗ - ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ. Αν η ΑΤΑΛΑΝΤΗ κερδίσει και κερδίσει και ο ΗΡΑΚΛΗΣ, τότε και μόνο τότε θα πάει η ομάδα της Εύβοιας στα μπαράζ για να διεκδικήσει την άνοδο στην επαγγελματική..... κατηγορία.

- Τα πρωταθλήματα μπορεί να μην ολοκληρώθηκαν το 2019-2020 και το 2020 - 2021, αλλά όπως όλα δείχνουν οι ποδοσφαιριστές που είχαν συμφωνία για ένα χρόνο θα μείνουν ελεύθεροι... Δεν νομίζουμε πως αυτό είναι σωστό και ιδιαίτερα γι΄ αυτούς που είχαν πάρει καλές προκαταβολές και έπαιρναν και τα οδοιπορικά τους.

- Καμία αγωνία δεν έχουμε για το τι θα ειπωθεί στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Εύβοιας και φυσικά το γιατί όλοι το γνωρίζουν. Ξέρουμε καλά πως αισθάνονται τα περισσότερα μέλη του ΔΣ και πως αισθάνεται ο μοναδικός και απίστευτος. Εμείς δεν αλλάζουμε άποψη και δεν κάνουμε κωλοτούμπες, γιατί κοιτάμε και προς τον Θεό.