Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

......σουτάκια

 - Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ επί του ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ χθες στο Ενωσιακό γήπεδο, με παρούσα την αστυνομία (!!!!) και με 2 πέναλτυ. Το πρώτο πέναλτι στο 7΄και έτσι έγινε το 1 - 0 για να ισοφαρίσει η Γλυφάδα στο 17΄  σε 1 - 1 και το δεύτερο πέναλτι.... στο 4΄ των καθυστερήσεων και έγινε το 2 - 1.

- Τι σημασία έχει το αν ήταν πέναλτι ή όχι ή το ποια ομάδα είχε κατοχή, ποια ήταν καλύτερη και όλα αυτά που ακούμε; Η ουσία είναι μία. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ πήραν τους 3 βαθμούς και έτσι είναι στα πόδια τους το να πάνε στα μπαράζ και να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

- Για αδικία μιλούν οι της Γλυφάδας, αλλά έτσι είναι η ζωή. Σήμερα κάνει παράπονα ο ένας, αύριο ο άλλος. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ με 2 νίκες τις επόμενες 2 αγωνιστικές παίρνουν την πρώτη θέση στον όμιλο και θα αντιμετωπίσουν τον πρώτο του 1ου ομίλου που θα είναι ο ΠΑΟΚ.

- Σε περίπτωση απώλειας βαθμών στα παιχνίδια με ΕΡΓΟΤΕΛΗ εκτός και ΑΤΡΟΜΗΤΟ εντός, οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ κινδυνεύουν να μην πάνε ούτε ως δεύτερη ομάδα στα μπαράζ.