Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

...μικρά, μικρά

 - Δεν ξεχνάμε το θέμα της προστασίας των σχολικών μονάδων. Θα πρέπει κάτι να γίνει για να προστατευθούν και να μην εισέρχονται σ΄ αυτά εξωσχολικοί. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουν το πρωί εκπαιδευτικοί και μαθητές και να βλέπουν έναν μια αυλή βομβαρδισμένη και ζημιές παντού.
Αναφερθήκαμε ιδιαίτερα στο 2ο δημοτικό σχολείο Βασιλικού, γιατί είδαμε την κατάσταση με τα μάτια μας το πρωί της Δευτέρας. Απευθυνθήκαμε στον αντιδήμαρχο Ληλαντίου κ. Σέρρα, τον αντιδήμαρχο έργων τον κ. Βασίλη Γουρνή και την δήμαρχο κυρία Βάκα και ....τους παρακαλέσαμε να κάνουν κάτι, ώστε με το που κλείνει το σχολείο, κάποιος τουλάχιστον να περιπολεί ή να τοποθετηθούν κάμερες. Περιμένουμε.

- Και μια και μιλάμε για "βομβαρδισμό", κάτι ανάλογο συμβαίνει και στον ΔΟΑΠΠΕΧ, ο οποίος καθημερινά δέχεται "βομβαρδισμό" αιτημάτων για Καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Τώρα όλοι θα θελήσουν να κάνουν μια εκδήλωση. Οι άνθρωποι του ΔΟΑΠΠΕΧ προφανώς θα ιεραρχήσουν κάποια πράγματα και θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν τους πάντες, αρκεί αυτό να είναι εφικτό.