Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

....φαπούλες

 - Το γέλιο κάνει καλό στη ζωή και πρέπει να ευχριστούμε αυτούς που γράφουν διάφορα αστεία και πιστεύουν πως γράφουν φιλοσοφικά κείμενα. Είναι απίστευτος ο τρόπος που χαρακτηρίζουν αποτυχημένους, την ώρα που οι ίδιοι πληρώνουν χειροκροτητές, για να "τους θαυμάζουν" και βάζουν καθημερινά "μπουγάδα" για να παριστάνουν τους πετυχημένους. Ότι ώρα θέλουν, μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις σε ότι γουστάρουν και φυσικά στην διάθεσή τους να προβάλλουμε τις μεγάλες τους ....επιτυχίες σε πανελλαδικό επίπεδο......

- Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλές κατηγορίες, αλλά και πολλές διοργανώσεις. Υπάρχει των ανδρών από Γ΄ Τοπικό μέχρι σε Σούπερ Λίγκα, και όσοι αποτυγχάνουν σ΄ αυτό, αρχίζουν στα παρακάτω, που είναι το ποδόσφαιρο Σάλας, το ποδόσφαιρο Άμμου και φυσικά το ποδόσφαιρο Γυναικών.

- Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από χειροκροτητές και ούτε πάμε σε πανηγύρια για να κάνουμε παραγγελία, ακριβά ποτά για να κάνουμε μόστρα και μετά να ζητάμε να μας κάνουν έκπτωση οι διοργανωτές, ούτε υποχρεωνόμαστε σε άλλους να μεσολαβήσουν για να μην μας κράζουν!!!!!

- Λίγη υπομονή και αυτά που θα έρθουν, "θα ξεβρακώσουν" αυτούς που παριστάνουν τους πετυχημένους, ενώ οι ίδιοι είναι σκέτη αποτυχία. Και κάτι τελευταίο. Όσοι αποτυχημένοι κι αν ενωθούν, στα ψηλά πατώματα επιτυχία δεν θα κάνουν, αφού και στα χαμηλά τριτοτέταρτοι καταλήγουν.