Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

...σφηνάκια

 - Ο κάθε προπονητής κάνει τον κύκλο του σε μια ομάδα και αυτό θα πρέπει να το προσέξει ιδιαίτερα, για να μην τον προλάβουν οι εξελίξεις. Μετράς τις δυνάμεις σου και φεύγεις λέγοντας κι ένα ευχαριστώ για τις εμπειρίες που απέκτησες.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αν αλλάξει κάτι στο ποδόσφαιρο οι ομάδες της Εύβοιας θα πρέπει να είναι έτοιμες για να κάνουν το επόμενο βήμα και αυτό δεν θα μπορέσει να γίνει, ούτε με κουρασμένα παλικάρια, ούτε με προπονητές που δεν έχουν να δείξουν έργο ή δεν έχουν το.... τσαγανό να πάρουν ένα κρίσιμο παιχνίδι , αλλά σ΄ αυτό κάνουν μπαμ τα λάθη τους.

- Καμία ομάδα δεν θ΄ ανέβει από το τοπικό στην Γ΄ Εθνική και αυτό δεν είναι στα θετικά, αφού κάποιες ομάδες θα μπορούσαν να βρεθούν σ΄ αυτή την κατηγορία και να σταθούν με αξιοπρέπεια. 

- Δήμαρχε κύριε Τσαπουρνιώτη η σειρά σας τώρα. Δεν καλύψατε τον φίλο σας όπως θα ήθελε ο ίδιος και οι χορηγοί του και τώρα όπως λέει τελείωσε η περίοδος χάριτος!!!! Έτσι το λένε τώρα.

- Τι γίνεται τελικά στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου;  Ο κ. Ραπτάκης ο οποίος έχει κατηγορηθεί για φασιστικές μεθόδους, έχει επιτρέψει να μιλάει όποιος θέλει πριν μπούνε στην συζήτηση, αλλά για να κάνει ερωτήσεις προς τον δήμαρχο και όχι για να κάνει τοποθετήσεις για τα πάντα. Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συζήτηση για ερωτήσεις.