Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

....σφηνάκια

 - Για καθυστερήσεις στα έργα αποκατάστασης ζημιών σε Μπούρτζι και Λευκαντί κάνει λόγο ο πρώην αντιδήμαρχος του Παγώνη κ. Γιώργος Γιογιός, αλλά κάτι πρέπει να πει κι αυτός ως αντιπολίτευση. Γιώργο η παράταξή σου ήθελε όλα αυτά να γίνουν με διαγωνισμούς οι οποίοι θα οδηγούσαν την εκτέλεση των έργων στο 2022 - 2023. Τα έργα και άρχισαν και πάνε καλά και ....φυσικά το ξέρεις.

- Όσο για το γήπεδο των Φύλλων, ξέρεις πως θα είναι έτοιμο το παλιό για προπονήσεις και φυσικά τρέχουν οι διαδικασίες για την κατασκευή νέου γηπέδου στον δρόμο προς τον Άγιο Γεώργιο Αρμά. Αγαπητέ Γιώργο, αυτά που θα έπρεπε κάποια στιγμή να πεις δημόσια, είναι γιατί με δήμαρχο τον κ. Παγώνη, το Ληλάντιο ήταν στο περιθώριο. Ξέρεις το γιατί αλλά δεν θα το πεις.

- Σπάσε αυγά Γιώργο γιατί στην πολιτική αυτό είναι απαραίτητο. Στην παράταξή σας πλέον υπάρχουν "πολλά κομμάτια" και κανείς δεν ξέρει σε ποιο πάζλ θα καταλήξει τελικά. Θα χαρούμε να σε δούμε σε ψηφοδέλτιο με ανθρώπους που θα υπηρετήσουν τον δήμο και όχι το εγώ τους.