Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

...μικρά, μικρά

 - Μη θυμώνετε κυρία. Δικαίωμά σας να λέτε ότι θέλετε "στο μαρκούτσι" και δικαίωμά μας να σχολιάζουμε αυτά που λέτε. Εσείς είσθε "υπερεργολάβος" της ενημέρωσης και προσπαθείτε να βοηθήσετε ώστε να τελειώσει το έργο που ανέλαβε "ο εργολάβος" της ενημέρωσης. Ψυχραιμία γιατί έχουμε ακόμη 2 χρόνια και κάτι μήνες μέχρι να τελειώσει η θητεία των Δημοτικών και περιφερειακών αρχών και φοβόμαστε να μην πάθετε και τίποτα ειδικά τώρα που θα έχουμε και θερμοκρασίες..... πάνω από 30 βαθμούς.

- Θα μας τρελάνει ο άνθρωπος. Μας έστειλε μήνυμα και μας είπε: "Είμαι πρόεδρος σε ομάδα, αλλά δεν το ήξερα"!!!! Καλέ μας άνθρωπε δεν τα λένε έτσι απότομα αυτά και είμαστε και σε κάποια ηλικία, στην οποία πρέπει να αποφεύγουμε τις συγκινήσεις......

- Την καλησπέρα μας σε μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, τα οποία δείχνουν το ενδιαφέρον τους και μας τηλεφωνούν, όταν κάτι μας συμβαίνει. Τους ευχαριστούμε πραγματικά και να ξέρουν πως λυπούμαστε για τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στην ΕΠΣ Εύβοιας. Εμείς δεν θ΄ αλλάξουμε άποψη ότι κι αν γίνει, αφού πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τον καθένα.