Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και στις ομάδες της Α΄ Γυναικών

Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Γυναικών 2020-21 ολοκληρώθηκε με τους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 1-4 που διεξήχθησαν στον Βόλο στις 13/06 και ο πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. Κυριάκος Φύτρας συνεχάρη όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους και τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου.  
Με επιστολή που απέστειλε, ο κ. Φύτρας συνεχάρη εκ μέρους της Επιτροπής όλα τα σωματεία που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα Α'  Κατηγορίας μέσα από μεγάλες δυσκολίες και με ασφυκτική πίεση χρόνου. Επίσης εξέφρασε τη συμπαράσταση της Επιτροπής προς τις ομάδες των υπολοίπων κατηγοριών που δεν αγωνίστηκαν φέτος... λόγω της πανδημίας.
Ο κ. Φύτρας εξέφρασε ευχαριστίες προς τις οικογένειες των αθλητριών του Γυναικείου Ποδοσφαίρου για τη στήριξη που παρέχουν στα παιδιά τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις παίκτριες που συμμετέχουν στη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής απέστειλε επίσης επιστολή στον πρόεδρο της Γυναικείας Ομάδας του ΠΑΟΚ, με την οποία συνεχάρη τις αθλήτριες, τους προπονητές, τη διοίκηση και το επιτελείο του για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Γυναικών 2020-21.
Ο κ. Φύτρας μετέφερε προς τη Διοίκηση του ΠΑΟΚ τις θερμές ευχές της Επιτροπής ενόψει της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στο UEFA Women΄s Champions League 2021-22.