Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να έχετε μια υπέροχη μέρα και όλα να σας πάνε δεξιά. Εμείς το μήνυμα το πήραμε, αφού ήρθε στο φτωχικό μας, από τους λεφτάδες. Δεν μας ενοχλεί καθόλου το ότι καταφέρνουν και ζούνε πλουσιοπάροχα με τις βίλες και τις σουίτες τους, στις οποίες φιλοξενούν και τον καθένα που τον θέλουν ως κάλυψη!!!!
Εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε, απέναντι σ΄ αυτούς που με το δάχτυλό τους, ήθελαν να επιβάλλουν την..... σιωπή. Αυτοί ξέρουν καλά πως το δάχτυλο με μια απλή κίνηση και αλλαγή κατεύθυνσης, μπορεί και να τους πονέσει.
Φυσικά όταν το έχεις συνηθίσει, το πολύ πολύ να πεις το γνωστό "και πονάω και μ΄ αρέσει".

- Εμείς δεν θα παίξουμε το παιχνιδάκι κανενός, ούτε και έχουμε ανάγκη από ψεύτικες αγκαλιές και ανταλλαγή φιλοφρονήσεων. Έχουμε μάθει να βλέπουμε τι υπάρχει πίσω από την κουρτίνα και γνωρίζουμε πως κάποιοι ακόμη και "τα σκατ--" τα προσφέρουν ή αν θέλετε τα σερβίρουν, αφού πρώτα τα βάλουν σ΄ ένα όμορφο χαρτί περιτυλίγματος!!!!

- Δεν θα είναι η πρώτη φορά, που κάποιοι από τον χώρο της πολιτικής και του αθλητισμού, θα παγιδευτούν και θα πούνε αργότερα πως δεν ήξεραν. Δεν θα είναι η πρώτη φορά, που άνθρωποι της ενημέρωσης, κάνουν τις κωλοτούμπες τους και γλείφουν εκεί που έφτυναν, ενώ γνωρίζουν όλη την αλήθεια.

- Εμείς θα είμαστε εδώ και πάντα θα τους θυμίζουμε πως όσο καλό κι αν είναι το περιτύλιγμα, την μπόχα δεν θα μπορέσει να την συγκρατήσει.

- Ο Κρίστιαν Έρικσεν με την περιπέτεια της υγείας του, έδειξε χθες πως το ποδόσφαιρο ενώνει. Με την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο, στον αγώνα ΔΑΝΙΑ - ΦΙΛΑΝΔΙΑ μας θύμισε πως εκεί όπου υπάρχουν υγιείς παράγοντες και ποδοσφαιριστές, υπάρχει ανθρωπιά, υπάρχει σεβασμός υπάρχει και αξιοπρέπεια. Ας δούμε πολλές φορές την σκηνή των ποδοσφαιριστών της Δανίας και το τείχος προστασίας που δημιούργησαν με τα σώματά τους γύρω από τον Κριστιάν και ίσως καταλάβουμε όλοι, πολλά.

- Ο πρωθυπουργός, οι βουλευτές, ο περιφερειάρχης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, δεν πρέπει να κάνουν λάθος επιλογές και να παριστάνουν πως δεν γνώριζαν τι έκαναν, μόνο και μόνο για να κάνουν επικοινωνιακά παιχνίδια. Έχουν τεράστιες ευθύνες, όταν συμμετέχουν σε κάτι, το οποίο δεν είναι αυτό που φαίνεται ή το οποίο θέλουμε από μαύρο να το παρουσιάσουμε ως άσπρο. Την ώρα της κρίσης, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και τότε θα βρεθούν σε δύσκολη θέση και φυσικά μπορεί να είναι αργά, αφού θα έχουν χάσει κάποια από τα στηρίγματά τους.