Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και θα πρέπει να σας θυμίσουμε πως την Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος και μακάρι να έχουμε όλοι φώτιση και κάποιοι, να φροντίσουν ώστε να μην κρατούν ομπρέλα!!!!
Καλό 4ήμερο λοιπόν να έχετε και προσοχή, γιατί ούτε ο ήλιος, ούτε η θάλασσα, ούτε οι δρόμοι που οδηγούν στις παραλίες, είναι κάτι αθώο και μη επικίνδυνο.
Αυτό το 4ήμερο να κάνουμε και μια πρόταση καλή και ....οικονομική. Πάτε λοιπόν μια βόλτα μέχρι την παραλία μεταξύ Δροσιάς και Λουκισίων, εκεί απέναντι από την ψαροταβέρνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Κάντε το μπανάκι σας και μετά πάτε στον δροσερό χώρο στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ για να απολαύσετε ότι τραβάει η όρεξή σας.

- Δεν μας έφτανε ο πρώην δήμαρχος κύριος Παγώνης, έχουμε τώρα και τον κύριο Ανδρέα Παπανδρέου, τον πρώην πρόεδρο του ΟΛΝΕ να βγαίνει στο FB και να μας παρουσίαζει τα πάντα ως δικά του έργα και να κάνει και υποδείξεις στην νέα διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Νομού Εύβοιας, Τώρα θέλει να προλάβει να χρεώσει στον εαυτό του και τα υδατοδρόμια!!! Και δεν σταματά εκεί, αφού κάνει και υποδείξεις ώστε να μην δοθούν σε ιδιώτες, αλλά να τα κατασκευάσει ο ΟΛΝΕ!!!

- Κύριε Παπανδρέου δεν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όταν ήταν αντιπολίτευση κατηγορούσε την τότε κυβέρνηση και πίεζε λέγοντας όχι στο να δοθούν σε ιδιώτες τ΄ αεροδρόμια και ξέρετε φυσικά πως όταν έγινε κυβέρνηση, τα έδωσε με άνεση. Σήμερα διοικεί τον ΟΛΝΕ ο κ. Σπύρος Γεροντίτης ως πρόεδρος και ο κ. Μανιάτης ως διευθύνων σύμβουλος. Και οι δύο κυριε Παπανδρέου έχουν και γνώσεις, ξέρουν και από διοίκηση και φυσικά, δεν υπήρξαν ποτέ πολιτικοί γυρολόγοι.

- Όλοι πλέον μιλάμε για το τέρας που δολοφόνησε την μάνα του παιδιού του. Αυτό το τέρας δεν βρήκε την δύναμη να ομολογήσει την πράξη του από την πρώτη ώρα και είχε το θράσος να πάει στην κηδεία, να πάει στα μνημόσυνα και να παριστάνει πως πονούσε για το χαμό της μάνας του παιδιού του. Επειδή ακούμε πολλά, δεν θα θέλαμε να λερώσει κάποιος τα χέρια του, για να τον τελειώσει. Δεν πρέπει να φύγει έτσι. Να οδηγηθεί στη φυλακή και να του ευχηθούμε όλοι να περάσει καλά. Η μάνα της κοπέλας να πάει στην φυλακή και να δώσει στους εκεί φυλακισμένους, αφίσες με φωτογραφίες της και να τις τοποθετήσουν στο κελί του, στους διαδρόμους, στο προαύλιο και παντού.
Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουν άλλοι. Νύχτα μέρα να φροντίζουν να βλέπει γλυκά όνειρα. ΤΕΛΟΣ.