Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

...η άποψή μας

 - Εμείς δεν βάζουμε όλους τους ανθρώπους στην ίδια κατηγορία. Ναι υπάρχουν κατηγορίες και για τους ανθρώπους και αυτό να μην το ξεχνάτε ποτέ.
Αυτοί για παράδειγμα που δεν έχουν επιχειρήματα για να δώσουν απαντήσεις, πολύ εύκολα χαρακτηρίζουν τους άλλους μαλάκες και βλάκες και μ΄ αυτόν τον τρόπο τοποθετούν σε ανώτερη κατηγορία, τον εαυτό τους, αφού είναι πανίβλακες και ....αρχιμαλάκες οι ίδιοι.
Για να μην αερολογούμε, εμείς ως μαλάκες και βλάκες, είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας, αφού πήραν από αυτή την κατηγορία όλους τους άλλους και τους ανέβασαν στην δική τους!!!
Έχουν εδώ και μέρες τα μέλη αυτής της κατηγορίας, να συγχαίρει ο ένας τον άλλον και λογικά θα πρέπει να οργανώσουν και μια τελετή, στην οποία ο ένας θα βραβεύει τον άλλο και θα ανταλλάξουν και κούπες!!!!
Επειδή ο χρόνος είναι πάντα ένας καλός σύμμαχος για την αλήθεια, θα διαπιστώσουν πόσο δίκιο είχαμε και πως με φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες, δεν μπορείς να σταθείς για πολύ, πουθενά.
Θα θέλαμε όμως να ξέρουν, αυτοί που βάζουν μπροστά τον αρχιβλάκα για να βρίζει, πως κάνουν κακό στον εαυτό τους και μετά στον ίδιο. Δεν θα γράψουμε τώρα τα στοιχεία που αποδεικνύουν αυτά που γράφουμε, γιατί σύντομα, θα τα ξέρουν όλοι κι εμείς απλά θα τα σχολιάσουμε.
Πρέπει να ξέρουν όλες και όλοι, πως και τα πλυντήρια παθαίνουν ζημιές, ακόμη κι αν πάντα είναι δίπλα τους καλοί τεχνικοί και τα προσέχουν.