Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά τα οποία δίνουν εξετάσεις αυτό το διάστημα και να τους θυμίσουμε πως θα έχουν πολλές ευκαιρίες στην ζωή τους, αρκεί να έχουν την υγεία τους. Δυστυχώς αυτές οι εξετάσεις δεν είναι όπως όλοι θα ήθελαν, αφού τα παιδιά για πολλούς μήνες δεν πήγαιναν στο σχολείο τους και δεν ξέρουμε πόσο καλό ήταν το να είναι ώρες.... ατελείωτες μπροστά σ΄ έναν υπολογιστή.

- Γελάστε γιατί αυτό κάνει τους άλλους να ανησυχούν μας λέει ο ραδιοφωνατζής, ο οποίος χαρακτήρισε τον αντιδήμαρχο έργων κ. Βασίλη Γουρνή σερβιτόρο, αφού όπως είπε, αυτή είναι η δουλειά του και καμία σχέση δεν έχει με έργα!!!!! Δεν μας λέει άραγε τι σχέση με έργα είχε ο φίλος του και ήταν επί χρόνια αντιδήμαρχος έργων;;;; Σε πονάει ο Γουρνής μεγάλε, περισσότερο από όσο σε πονάει η Βάκα. Να ξέρεις πως ο Γουρνής είναι και ελαιοπαραγωγός, είναι και αμπελουργός και είναι και αγαπητός στους δημότες γιατί είναι άνθρωπος και δεν έχει ανάγκη από αβανταδόρους.

- Ακούσαμε πολλά χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων και για πολλά θέματα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης με την Επιτροπή Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την διάρκεια της θητείας τους. Η πρόεδρος του ΔΣ μάλλον δεν ήξερε καλά το θέμα και δεν κατάφερε να το υποστηρίξει όπως τουλάχιστον θα έπρεπε.

- Παγώνης και Καθαροσπόρης, αν και ανήκουν σ΄ αυτούς που δημιούργησαν το θέμα με την κυρία Μιντζιφίρη, χθες τα μάζεψαν και ουσιαστικά στήριξαν την κυρία Μιντζιφίρη!!!! Δεν ξέρουμε τι τύχη θα έχει αυτή η απόφαση κι αν θα έχουμε προσφυγή, αλλά αν δεν περάσει θα είναι κάτι που θα πληγώσει την πρόεδρο και την δήμαρχο.

- Χθες είχαμε και την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα εργασιακά το οποίο με 158 ψήφους υπέρ είναι πλέον νόμος του κράτους. Τώρα θα περιμένουμε να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός ο Αλέξης, για να καταργήσει τον νόμο, με άλλο ένα νόμο κι ένα άρθρο!!!!!!!