Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

  - Το τέρας δεν ομολόγησε ποτέ και ας μην προσπαθούν κάποιοι να του δώσουν έστω και το παραμικρό ελαφρυντικό. Η αστυνομία έκανε μια πολύ καλή έρευνα, βρήκε τα στοιχεία, δεν έλεγε τίποτα σε κανέναν και τον οδήγησε εκεί που τον οδήγησε. Τώρα θα βγούνε πολλοί και θα λένε το γνωστό εμείς το λέγαμε, εμείς είχαμε στοιχεία και άλλες τέτοιες μαλακίες. Παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών, ιδιωτικοί αστυνομικού, οι τηλεοπτικοί αναλυτές, τώρα θα θελήσουν να έχουν μερίδιο στην εξιχνίαση του εγκλήματος. 
Φυσικά οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν το φρικτό αυτό.... έγκλημα, θα μείνουν στην αφάνεια. Θ΄ αναλάβουν την επόμενη υπόθεση.
Κύριε Χρυσοχοϊδη, κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι της αντιπολίτευσης, καλέστε αυτούς τους αστυνομικούς στην Βουλή, τιμήστε τους και δώστε μας την ευκαιρία να τους χειροκροτήσουμε. Όλοι μαζί οι πολιτικοί αρχηγοί, να σφίξουν το χέρι αυτών των αστυνομικών, γιατί πραγματικά το αξίζουν.
Η αναγνώριση της προσπάθειάς τους θα ενώσει ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες και θα είναι ότι καλύτερο για τους αστυνομικούς που υπηρετούν τον πολίτη.
Αλήθεια μπορείτε να το κάνετε ή έχετε και σ΄ αυτό το θέμα αντιπολιτευτική διάθεση;