Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Άστατος ο καιρός και σήμερα και πως να μην είναι με αυτά που βλέπει και ακούει;;;; Είχαμε τους ψεκασμένους γενικώς, αλλά τώρα έχουμε και αυτούς τους οποίους "χτύπησε" ο ψεκασμός της Περιφέρειας για τα κουνούπια!!!! Αυτοί δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί βλέπουν στον ύπνο τους πως είναι οι καλύτεροι και σύντομα θα μας δείξουν φωτογραφίες με τον Ζαγοράκη να κάνει ....απονομές.... 

- Έτοιμο το παραλιακό μέτωπο στο Λευκαντί και οφείλουμε να γράψουμε πως έγινε καλή δουλειά. Τίποτα όμως δεν τελείωσε, αφού από 15 Σεπτεμβρίου τα έργα θα συνεχιστούν στους κάθετους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Μέχρι τότε να λυθεί το πρόβλημα του παρκαρίσματος στην Χρυσανθέμων και να μην παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια.. 

- Το θέμα τους δεν είναι ο ΒΙΟΚΑ της Αιδηψού, αλλά στον στόχο τους είναι ο δήμαρχος κ. Κοτζιάς. Αυτόν "πυροβολούν" επειδή δεν τους έχει στην επικοινωνιακή του ομάδα και είναι και γαλάζιος. Να προσέχετε λιγάκι γιατί αν δεν κάνουμε λάθος, ο δήμαρχος είναι και οδοντίατρος   στο επάγγελμα και ξέρει κι από ξεδόντιασμα....

- Στο ΔΉΜΟ Διρφύων Μεσσαπίων, οι περισσότεροι άρχισαν το ψάξιμο, για να δούνε αν τους παίρνει, ώστε να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι το 2023. Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν, αλλά πιστεύουμε πως όλα θα εξαρτηθούν, από την στάση που θα κρατήσουν οι δημότες, οι οποίοι λένε όχι στο να συμμετέχουν σε κάποιο ψηφοδέλτιο. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα έχουμε τα ίδια ψηφοδέλτια που υπήρχαν και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

- Αυτοί οι οποίοι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι στο πλευρό μιας παράταξης και όχι γυρολόγοι της πολιτικής, είναι γνωστοί και δεν παριστάνουν κατά την διάρκεια της θητείας, υποστηρικτές του κάθε δημάρχου και του κάθε περιφερειάρχη. Αυτοί που τους λιβανίζουν, την ώρα της κάλπης, θα τρέχουν για άλλους.