Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Καλέ μου άνθρωπε, ο μπάρμπα Στέλιος δεν υπήρξε και ούτε θα γίνει κωλοτούμπας στις απόψεις του και αυτό όσοι δεν το ήξεραν το έμαθαν καλά.
Δικαιωθήκαμε στο θέμα της συμπεριφοράς και της πρακτικής του κυρίου Ρέτσα στο ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας και περιμένετε για να δείτε πως οι εξελίξεις δεν έχουν τελειωμό.
Οι αποφάσεις του, οι επιλογές του και η στάση του, θα τον φέρουν μπροστά σε μια νέα κωλοτούμπα, αλλά πάλι δεν θα βρει την δύναμη να παραδεχθεί πως είχε κάνει λάθος με.... προηγούμενη απόφασή του.
Στο θέμα της Γενικής Συνέλευσης, τίποτα δεν τελείωσε και θα δούμε αν θα παραδεχθεί ποτέ πως έκανε λάθος, αφού δεν είχε διαβάσει τον νόμο και φυσικά η μετάθεση της ημερομηνίας δεν είχε να κάνει με την πανδημία.
Εμείς λοιπόν συνεχίζουμε και θα επαναλάβουμε πως περιμένουμε από τον κύριο Ρέτσα να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την συμπεριφορά του, απέναντι στον άνθρωπο που τον είχε στην πλάτη του, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και σε μέλη του ΔΣ στα οποία είπε άλλα και έκανε άλλα, για να διατηρήσει την καρέκλα που κανείς δεν θα του την έπαιρνε.
Όταν όμως δεν στηρίζεις στον εαυτό σου, τα πάντα, τρέμεις και βλέπεις παντού δράκους.
Φυσικά και θα λέμε πάντα στον κ. Παπακωνσταντίνου, πως οι επιλογές του στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν λάθος και αυτό δεν τον κολακεύει.
Ευχόμαστε στα 9 από τα 11 μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας καλό καλοκαίρι και υπομονή.