Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Και τώρα τι να γράψει ο μπάρμπα Στέλιος; Τι μήνυμα να στείλει στους ευτραφείς και νεόπλουτους, οι οποίοι όχι μόνο του κουνούσαν το δάχτυλο, αλλά το έβαζαν και στα χειλάκια τους για να επιβάλλουν την σιωπή;
Ο μπάρμπα Στέλιος τα έστειλε πολύ νωρίς τα μηνύματα και δεν χρειάσθηκε να πληρώσει κανέναν για να έχει πλάτες και άλλα τέτοια.
Την κατάντια του γυναικείου ποδοσφαίρου την είδαμε χθες στους δύο τελικούς.
Από που ν΄ αρχίσουμε;
Όχι μόνο τηλεοπτική κάλυψη δεν είχε, αλλά ούτε και ραδιοφωνική!!!!!
Ποια ΜΜΕ της Εύβοιας ήταν στο Βόλο για να καλύψουν τους αγώνες;
Κύριοι, αυτό το δήθεν πρωτάθλημα έγινε μόνο για να ....παίξει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, αφού έτσι κι αλλιώς αντίπαλο δεν έχει.
Με το να γίνουν 2 οι όμιλοι, υποβαθμίσθηκε ακόμη περισσότερο το ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα. Οι ομάδες του Βορρά, δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του Νοτίου Ομίλου. Ξέρουν και οι πέτρες πως στον Βορρά εκτός του ΠΑΟΚ ένα κλικ πάνω από όλες τις άλλες ομάδες, είναι η ΛΑΡΙΣΑ, ο ΑΡΗΣ, ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Ευόσμου, τα ΤΡΙΚΑΛΑ. Σπάζοντας την κατηγορία στα δύο και κάνοντας μπαράζ, θα έπρεπε οι 4 πρώτες ομάδες, 2 από κάθε όμιλο να παίξουν μεταξύ τους. Ο 1ος του Βορείου ομίλου, με τον 2ο του Νοτίου και ο πρώτος του Νοτίου με τον 2ο του Βορείου ομίλου. Οι νικητές θα περνούσαν στον τελικό και θα έπαιζαν για 1η/2η θέση και οι ηττημένοι για 3η/4η θέση.
Δεν το ήθελαν γιατί η μόνη θέση που έχει αντίκρισμα είναι αυτή του πρωταθλητή και καμία άλλη. Αυτή την έχει μόνιμα ο ΠΑΟΚ και με λόγια του αέρα, φωτογραφίες και δημόσιες σχέσεις δεν θα του την πάρει κανείς.
Η μεγάλη ΕΠΟ δεν φρόντισε ούτε καν να υπάρχουν παιδάκια, να τρέχουν να μαζεύουν την μπάλα.
Η φτώχεια φάνηκε και στις απονομές των μεταλλείων!!!! Ένας "πρόεδρος" επιτροπής κι αυτός έδινε τα μετάλλια!!! Χάθηκε να φωνάξει 2-3 από τους επισήμους που ήταν εκεί να δώσουν κι αυτοί μερικά;
Θα έχουμε τον χρόνο να γράψουμε κι άλλα, γιατί κάποιοι ξέφυγαν και πίστεψαν πως έγιναν μάγκες.
Θα πληρώνουν και θα πονάνε. Εμείς απλά θα τους γλεντάμε.