Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό τριήμερο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, αφού ο κορονοϊός μπορεί να υποχώρησε, αλλά δεν τον κερδίσαμε ακόμη οριστικά.
Απίστευτη η κυκλοφορία χθες από το μεσημέρι και η ουρά ξεκινούσε από την γέφυρα και έφτανε μέχρι το Βασιλικό. Να προσέχουν και οι οδηγοί γιατί αυτό το τριήμερο θα χρειασθεί να έχουν υπομονή και να μην τρέχουν, για ....να επιστρέψουν όλοι στα σπίτια τους.


- Δυστυχώς η Παρασκευή δεν μας πήγε καλά, αφού το απόγευμα η Κερασία μας κατά την διάρκεια της προπόνησής της στο Στάδιο, είχε έναν τραυματισμό στο πόδι της και ελπίζουμε να τον ξεπεράσει σύντομα, ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμη για τους πανελλήνιους Κ16 στις 29 Ιουνίου. Να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της των κ. Τριανταφύλλου Κώστα, τον κ. Πέτρο, τον κ. Στάθη, τους προπονητές δηλαδή του ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ οι οποίοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, αλλά και τις αθλήτριες και τους αθλητές του συλλόγου που στάθηκαν δίπλα της την ώρα του τραυματισμού αλλά της έστελναν μηνύματα μέχρι και τα μεσάνυχτα. Κερασία περαστικά σου και μην αφήσεις την απογοήτευση να σε κερδίσει.

- Ειλικρινή συζήτηση για το θέμα με τον κύριο Ρέτσα μπορούμε να κάνουμε με ειλικρινείς ανθρώπους της ΕΠΣ Εύβοιας και με τους οποίους μπορεί σε πολλά να διαφωνούμε, αλλά ποτέ δεν τους είπαμε ψέματα και ποτέ δεν τους κρύψαμε την αλήθεια. Ξέρουν και οι ίδιοι, πως διαφωνούσαμε σε πολλά και με τον κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά την διαφωνία μας δεν την κρύβαμε. Εμείς δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που όταν ο Παπακωνσταντίνου ανέβαινε τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας του ποδοσφαίρου, έτρεχαν σαν τα σκυλάκια πίσω του και δεν ήξεραν τι θα πει ΟΧΙ.

- Αυτά τα ξέρουν καλά ΟΛΑ τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας και δεν θα τα επαναλάβουμε. Ο Παπακωνσταντίνου τώρα ζει με την οικογένειά του στο Μαϊάμι και δεν είναι ανάγκη οι πρώην δήθεν φίλοι του να λειτουργούν ακόμη στη σκιά του και έχοντας φόβο. Για πρώτη φορά στα χρονικά έφτασε το ΔΣ της ΕΠΣΕ να θέλει να συνεδριάσει και να μην έχει απαρτία!!!!! Την κατάσταση έσωσε ο κ. Παπαδάκης Αντώνης, ο οποίος κλήθηκε να βάλει πλάτη.... 

- Αυτοί που είναι μέλη στο ΔΣ της ΕΠΣΕ ξέρουν καλά πως όλα αυτά τα χρόνια σταθήκαμε δίπλα στο ΔΣ της ΕΠΣΕ και προσωπικά στον καθένα και πάντα τους λέγαμε την αλήθεια. Ώρες ατελείωτες συζητούσαμε μαζί τους και τις περισσότερες φορές, μιλούσαμε για τα λάθη του Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είχε υπερεκτιμήσει κάποιους και τους χαρακτήριζε φίλους, αδελφούς και δεν ξέρουμε τι άλλο. Αυτοί τον πλήρωσαν με αχαριστία και όχι εμείς.

- Διαβάζουμε με προσοχή την λίστα των κοριτσιών που κλήθηκαν να συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών, αλλά και της Εθνικής Κορασίδων και διαπιστώνουμε πως απουσιάζουν κορίτσια που θα έπρεπε να είναι μέσα στις λίστες, σύμφωνα με τις απόψεις, αυτών που ξέρουν ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο γυναικών.  Γιατί;;;

- Εμείς και αυτό το τριήμερο θα σας αφήσουμε να χαλαρώσετε, χωρίς σχόλια και κριτική και θα τα πούμε και πάλι την Τρίτη 22 Ιουνίου. Φυσικά αν προκύψει κάτι θα είμαστε εδώ.