Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα παιδιά που συνεχίζουν να δίνουν εξετάσεις και να τους θυμίσουμε πως τίποτα δεν αρχίζει και δεν τελειώνει στις εξετάσεις αυτές. Να μην ξεχνούν ποτέ, πως αν δεν πετύχουν τους στόχους, η ζωή θα συνεχιστεί και δίπλα σας θα είναι πάντα η οικογένειά τους. Ακόμη κι αν κάποιο παιδί δεν καταφέρει να βρεθεί σ΄ ένα πανεπιστήμιο, να μην αισθάνεται άσχημα ή μειονεκτικά, γιατί θα πρέπει να ξέρει πως υπάρχουν και..... παιδιά που πέρασαν στα πανεπιστήμια και είναι στην ανεργία ή εργάζονται κάπου, που δεν μπήκαν με το πτυχίο τους.

- Σήμερα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων και θα περιμένουμε οι δείκτες του ρολογιού να δείξουν 19:30. Πολλά τα θέματα, αλλά μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η συζήτηση για  τα θέματα "Περί τροποποίησης συστατικής πράξης του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή μονάδων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων".

- Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη και δεν θα την αλλάξουμε. Έχουμε μάθει και επιμένουμε στο δεν πρέπει όταν κάνουμε ένα λάθος, να προσπαθούμε να το διορθώσουμε κάνοντας ένα ακόμη λάθος. Στην πολιτική, δεν ακολουθούμε ποτέ τα θέλω κάποιων, αλλά το συμφέρον των δημοτών.

- Όταν παρακολουθείς Βουλή και ακούς Συριζαίους βουλευτές να μιλάνε για το εργασιακό νομοσχέδιο, παθαίνει την πλάκα του, αφού ειλικρινά λένε τα παραμύθια που έλεγαν και πριν κυβερνήσουν αυτή την χώρα.

- Αλήθεια, γιατί δεν βρέθηκε ένας βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ της Εύβοιας, να πάρει στα χέρια του την επιστολή εργαζόμενης στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και με την οποία έρχεται στο φως η συμπεριφορά εργατοπατέρων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και βουλευτή, το γραφείο του οποίου ανέλαβε να την οδηγήσει στον Άρειο Πάγο για ένσημα που της έκλεψαν;;;;;