Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Αυτή την ώρα μπαίνουν στις σχολικές αίθουσες, μαθητές και μαθήτριες και ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και ν΄ αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία και αυτή την δοκιμασία. Δυστυχώς η προετοιμασία των παιδιών δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, εξ αιτίας της πανδημίας και θέλουμε να πιστεύουμε πως οι αρμόδιοι για τα θέματα, αυτό ....δεν θα το ξέχασαν.

- Σήμερα δεν είναι Κυριακή και ο μήνας δεν έχει 13. Σήμερα είναι Δευτέρα και φυσικά πρέπει να γράψουμε κάτι γι΄ αυτούς που πιστεύουν πως αυτοί έχουν δικαίωμα να γλείφουν και να χαϊδεύουν αυτιά και να γράφουν πως οι άλλοι δεν έχουν δικαίωμα ν΄ ασκούν κριτική!!!!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρουν;

- Για να μην ρίχνουν τα σάλια τους, τους λέμε πως δεν αποφασίζουν αυτοί για το ποιος, πως και πότε θα ασκεί κριτική. Το επιτρέπει το σύνταγμα του Ελληνικού κράτους, σε όλους τους πολίτες.  Εμείς πάντως αυτούς τους τύπους τους χαιρόμαστε, γιατί προσπαθούν να δείξουν πως είναι σκληροί!!!!!

- Η δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μάλλον θα δώσει την δική της μάχη, ώστε ν΄ αντέξει ο πρώην κύριος Παγώνης και να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος. Αυτά τα γράφουμε, γιατί κάποιοι πιστεύουν πως η δήμαρχος δεν θέλει αντίπαλο τον κ. Παγώνη, γιατί φοβάται..... Κύριοι, αυτή την φορά θα τον κέρδιζε με 80% έναντι 20%!!

-  Τα πολιτικά πρόσωπα, θα πρέπει να προσέχουν, γιατί κάθε λάθος κίνηση μετράει και οι δημότες, την ώρα των εκλογών βάζουν στην ζυγαριά τα πάντα. Το λάθος το έκαναν αυτοί που το έκαναν και ευχόμαστε να ήταν το τελευταίο.

- Από σήμερα, το μυαλό μας και η προσοχή μας είναι στην κόρη μας που δίνει Πανελλήνιες και όχι σε κάτι άλλο. Μας ενδιαφέρει να είναι καλά το παιδί μας και όλα τα παιδιά και πάνω απ΄ όλα να ξέρουν πως είναι η υγεία τους και όχι το πως έγραψαν.
Ψυχραιμία παιδιά και χαλαρά. Καλή επιτυχία.