Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και Καλή χρονιά να έχουμε, με λιγότερες αρνητικές ειδήσεις, λιγότερους ασθενείς, λιγότερα θύματα στην άσφαλτο, λιγότερες δολοφονίες και αυτοκτονίες, λιγότερη βία και πολύ αγάπη για τα παιδιά. Το 2021 δεν ήταν μια καλή χρονιά, αλλά ανήκει πλέον στο παρελθόν και καλά θα κάνουμε να μην το ξεχάσουμε, αλλά ν΄ αγωνισθούμε ώστε.. το 2022 να είναι καλύτερο.

- Το apopsignomi θα προσπαθήσει να είναι συνεπέστατο στις αρχές του και φυσικά δεν θα κάνει την παραμικρή κωλοτούμπα, είτε σε θέματα πολιτικής, είτε σε θέματα αυτοδιοίκησης, είτε σε αθλητικά θέματα. Θα συνεχίσει κόντρα σε όλα αυτά που συμβαίνουν και φυσικά δεν θα είναι παπαγαλάκι κανενός.

- Το apopsignomi δεν εκπροσωπεί κανέναν, δεν υπηρετεί κανέναν και φυσικά εδώ γράφουμε πάντα την αποψή μας και κρινόμαστε γι΄ αυτή. Ο χώρος της ενημέρωσης, δεν είναι πλέον όπως παλιά, αφού πλέον είναι περισσότεροι αυτοί που χρησιμοποιούν τον χώρο, για να υπηρετήσουν πρόσωπα και καταστάσεις και έχουν ως όπλο τους την σιωπή και την απόκρυψη της αλήθειας.

- Όταν έχουμε Δημοτικές Εκλογές, θα πρέπει να ξέρουμε ποιους ψηφίζουμε γιατί όταν μας καθοδηγούν άλλοι, είναι βέβαιο πως θα κάνουμε λάθος επιλογή. Κοιτάξτε τα μέλη του κάθε Δημοτικού Συμβουλίου και θα καταλάβετε πολλά.

- Ας μη γελιόμαστε. Κανείς πλέον δεν μπορεί να βρίσκει δικαιολογίες για τις λάθος επιλογές του και θα πρέπει την επιλογή που έκανε να μπορεί να την στηρίζει μέχρι το τέλος και όχι να παριστάνει τον επαναστάτη, είτε απλά για να κάνει θόρυβο, είτε γιατί θέλει να σε κοροϊδέψει για δικό του όφελος.

- Ασφαλτοστρώθηκε τελικά και το τελευταίο κομμάτι του παραλιακού δρόμου στο Λευκαντί και η Χρυσανθέμων, αλλά και δύο κάθετοι δρόμοι προς τον παραλιακό. Πιστεύουμε πως από αύριο θ΄ αρχίσει η ασφαλτόστρωση σ΄  ένα μικρό κομμάτι της Χρυσανθέμων, αλλά και στους κάθετους προς την παραλία δρόμους.  Να στείλουμε τις ευχές μας στον εορτάζοντα χθες αντιδήμαρχο έργων, κ. Βασίλη Γουρνή και να του ζητήσουμε μετά την ασφαλτόστρωση των δρόμων, περιμένουν τα παιδιά μια παιδική χαρά στο Λευκαντί, αφού η δήμαρχος κ. Βάκα την είχε στο πρόγραμμά της.