Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 -  Την καλημέρα μου στον πρώην δήμαρχο κ. Παγώνη Χρήστο, ο οποίος ήθελε να ευχηθεί ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και απέδειξε για μία ακόμη φορά πως βγάζει πάντα κακία και μισεί τις επιλογές των Δημοτών. Κύριε Παγώνη τι θέλατε τελικά; Ξεχάσατε την πανδημία; Τα πανηγύρια και οι φανφάρες κρίθηκαν από τους δημότες και οι πρωταγωνιστές τους  πήρανε την 2η και 3η θέση. Να είσθε σίγουρος πως την..... Εύβοια την αγαπάει ο κόσμος και πάντα θα έρχεται χωρίς να έχουμε αυτά τα οποία εσείς λέτε και τα οποία τα πληρώνουν όλοι οι δημότες, αλλά οικονομάνε μόνο οι επαγγελματίες της παραλίας της Χαλκίδας.
Διαβάστε τι έγραψε ο κύριος Παγώνης, ο οποίος θέλει και να ξαναγίνει δήμαρχος!!!! Συνεχίστε έτσι κύριε Παγώνη και θα διαπιστώσετε πως ούτε ψηφοδέλτιο δεν θα συμπληρώσετε.

Christos Pagonis
2016-2019: Τέτοιες μέρες η πόλη διαφημιζόταν σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο, για τα γιορτινά -αποκριάτικα Δρώμενα με χιλιάδες επισκέπτες. Με τα καταστήματα και τα Ξενοδοχεία στην απογείωσή τους. Με την οικονομία της σε πρωτοφανείς τζίρους. Σήμερα δυστυχώς γίνεται γνωστή για τα αξιοθρήνητα καμώματα των αρχόντων της.......