Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

....σουτάκια

 - Έχουμε τους επαναληπτικούς αγώνες αύριο Τετάρτη 30 Μαρτίου και φυσικά υπάρχουν τα φαβορί για την πρόκριση αφού στον πρώτο αγώνα είχαμε, ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 0 - 2 και ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ  5 - 0. Φυσικά στο Κύπελλο έχουμε δει απίστευτες ανατροπές, αλλά όχι πάντα. Αυτή την φορά, αν δεν δείξουν τάσεις αυτοκτονίας  ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο ΑΟΝΑ, θα περάσουν.... στον τελικό.

- Άγχος πολύ άγχος έχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μας είπε ένας φίλος, αφού υπάρχει αυτό το πρέπει που τους δημιουργεί το πρόβλημα και τους φορτώνει με άγχος. Πρέπει να κατακτήσουν το πρωτάθλημα τους λένε όλοι και από την αρχή αυτό τους έλεγαν. Αυτό όμως δεν αλλάζει, αφού εδώ που φτάσαμε αυτό το πρέπει το έχουν μέσα τους οι ποδοσφαιριστές. Είναι πλέον φωλιασμένο το ότι πρέπει να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και έτσι θα πάνε μέχρι το τέλος.

- Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουν εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις και πρέπει να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι. Αυτό που θα χρειασθεί η ομάδα, είναι ένας μπαρουτοκαπνισμένος προπονητής σήμερα και όχι αύριο. Δεν θα γράψουμε τίποτα παραπάνω, γιατί δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα, αλλά υπάρχει θέμα.