Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

....σουτάκια

 - Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν είναι λίγες οι φορές που με δικές μας ενέργειες, τις κάνουμε δυσκολότερες. Φυσικά όλοι πλέον πείσθηκαν πως οι ενέργειες του κυρίου Βαγιάννη, προέδρου του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ στο θέμα της επιλογής προπονητών, αλλά και ποδοσφαιριστών, οδήγησαν σε τραγικό αποτέλεσμα. Φυσικά όλοι οι διοικούντες έχουν ευθύνη, αλλά ο πρόεδρος πάντα είναι αυτός που πρέπει να τις αναλαμβάνει. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα κι αφού είχαμε περάσει σε επίπεδο πρωταπριλιάς, δέχθηκα .....ένα email το οποίο έλεγε πως ο κ. Βαγιάννης θα δηλώσει την παραίτησή του από το ΔΣ της ομάδας.

- Δεν ξέρουμε ποιος θέλησε να μας περάσει το πρωταπριλιάτικο ψέμα του, αλλά ούτε ως τέτοιο μπορεί αυτό να σταθεί. Μετά το στραπάτσο του ΑΟΝΑ και τον υποβιβασμό, ο πρώτος που έπρεπε να παραιτηθεί ήταν ο προπονητής, ο οποίος έχει την ευθύνη σε αγωνιστικό επίπεδο και δε το έκανε και θα παραιτηθεί ο κ. Βαγιάννης;;;;;

- Ο ΑΟΝΑ είναι οριστικά στο Τοπικό και τώρα καμία παραίτηση δεν λύνει προβλήματα και φυσικά ο χρόνος δεν θα μπορέσει να κάνει τους φίλους του ποδοσφαίρου να ξεχάσουν  πως ο ΑΟΝΑ με τον κύριο Βαγιάννη πρόεδρο, άκουσε πολλά για στόχους και για αναβάθμιση και για επαγγελματικές κατηγορίες. Όλα αυτά όμως έγιναν στάχτη  και η ομάδα οδηγήθηκε στο τοπικό.