Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Συγνώμη, αλλά δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για τον υποβιβασμό της ομάδας του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αλλά αυτοί που είχαν τις τύχες του στα χέρια τους, είτε ως διοίκηση, είτε ως προπονητές.
Προφανώς θέλουν τον χρόνο τους οι διοικούντες την ομάδα, γιατί δεν είναι και λίγο το να ετοιμάζεις μια ομάδα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και με τα λάθη σου να την οδηγείς στον υποβιβασμό.
Τον χρόνο φυσικά δεν τον χρειάστηκε ο προπονητής, ο οποίος μας είπε πως δεν μας ....οδήγησε στον υποβιβασμό ο αγώνας με το ΥΠΑΤΟ, αλλά οι ήττες με ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ και ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ!!!!
Δεν μας είπε όμως ο κύριος Γκόφας και αυτούς που είχαν την ευθύνη για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας. Αν ο ίδιος δεν έχει ευθύνες, ας το πει καθαρά να το καταλάβουμε κι εμείς οι άσχετοι.
Κύριε Γκόφα, ο άσχετος μπάρμπα Στέλιος, το είχε γράψει από την ώρα που τα βρήκατε με τον κύριο Βαγιάννη και επιστρέψατε στον πάγκο του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.
Δεν θέλω να γράψω, πως δεν θα είναι έκπληξη για μένα, αν ο κύριος Βαγιάννης παραμείνει πρόεδρος στην ομάδα και σας έχει προπονητή και στο τοπικό πρωτάθλημα.
Τα έχουμε ακούσει και τα έχουμε δει όλα με πρόεδρο τον κύριο Βαγιάννη, ο οποίος εκτός από βαρύγδουπες δηλώσεις έκανε και πολλές λάθος επιλογές.
Η τελευταία ήταν αυτή της κοπής της πίτας στο τέλος Μαρτίου και πριν τον αγώνα με το ΥΠΑΤΟ, αλλά και το να είναι στον πάγκο της ομάδας ως Γενικός Αρχηγός, στέλνοντας στην κερκίδα τους δύο Γενικούς Αρχηγούς Βουλέρη και Πρατσόλη.
Η ουσία κύριοι δεν αλλάζει.
Κάνατε συνεχώς επιθέσεις στον μπάρμπα Στέλιο και δεν θα βρείτε ποτέ την δύναμη να πείτε πως είχα δίκιο.
Η ουσία είναι μία. Ο ΑΟΝΑ επέστρεψε στο τοπικό πρωτάθλημα.