Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

....φαπούλες

 - "Της κοντής της --------, της φταίνε οι τρίχες" λένε στο χωριό μου και αυτό έχει εφαρμογή και στην Εύβοια, αφού οι δικαιολογίες πέφτουν σύννεφο. Δικαιολογίες στην Αρτάκη για τον υποβιβασμό, δικαιολογίες από ποδοσφαιριστή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για τον κακό αγωνιστικό χώρο, δικαιολογίες οι Δημοτικές παρατάξεις που χάνουν συμβούλους τους, δικαιολογίες από παράγοντες του ποδοσφαίρου και κανείς δεν έχει το θάρρος να βγει και να .....αναλάβει ευθύνες.

- Όσο αυτό θα συμβαίνει, όλα θα πηγαίνουν προς το χειρότερο κύριοι, γι΄ αυτό πάμε παρακάτω. Επειδή μιλάμε για τον Δήμο Χαλκιδέων και για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η σημερινή δημοτική αρχή φρόντισε το γήπεδο της Αρτάκης και το Στάδιο της Χαλκίδας, όσο καμία άλλη. Στις διοικήσεις των δύο ομάδων υπάρχουν άνθρωποι με πολλά χρόνια παρουσίας στα γήπεδα και ξέρουν σε ποια κατάσταση ήταν τα γήπεδα αυτά, πριν αναλάβει η σημερινή Δημοτική Αρχή. Ούτε ζεστό νερό για να κάνουν ντουζ οι ποδοσφαιριστές δεν υπήρχε.

- Προσέξτε κύριοι του ποδοσφαίρου, γιατί έχουμε μια τελευταία ελπίδα και υπάρχει ερωτηματικό για το αν τα καταφέρουμε. Αυτή την στιγμή το βέβαιο είναι πως δεν έχουμε ομάδα στην Γ΄ Εθνική, αφού ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών και ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ επέστρεψαν στο τοπικό και αν δεν ανέβει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ο πρωταθλητής Εύβοιας μέσα από τα μπαράζ, τότε θα μπει και η ταφόπλακα στου Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.