Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος σέβεται την άποψη όλων, αλλά έχει και την δική του και δεν την κρύβει. Κατά την άποψή μας λοιπόν και την έχουμε διατυπώσει πολλές φορές στο παρελθόν, δεν έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα σε όλη την Ελλάδα ή ένα από τα καλύτερα γιατί απλά δεν έχουμε πλέον ομάδες που να ξεχωρίζουν, αφού πολλές κατέβηκαν προς τα κάτω για να συναντηθούν με άλλες και όλες μαζί να κάνουν το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, αλλά σε χαμηλότερο επίπεδο.
Για δείτε λίγο τα όσα έχουν συμβεί στις ομάδες που... είναι στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και θα καταλάβετε τα πάντα.
Χρήμα για μεταγραφές από τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ, την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και την ΕΡΕΤΡΙΑ και όλοι αυτές τις ομάδες τις θεωρούσαν φαβορί. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πόσα παιχνίδια είχαμε, στα οποία ο κόσμος είδε να παίζουν οι ομάδες καλό ποδόσφαιρο;
Δεν θέλω να γράψω πολλά, αλλά είναι τραγικό να συγκρίνουμε παράγοντες οι οποίοι αν είχαμε κατηγορίες παραγόντων κάποιοι θα ήταν στην Α΄ ΕΘΝΙΚΗ και κάποιοι ούτε καν για το Γ΄τοπικό.
Ας μη γελιόμαστε. Η διοίκηση Στούπα στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, ανέβασε ποδοσφαιριστές, ανέβασε προπονητές, ανέβασε ανθρώπους της ενημέρωσης και φυσικά ανέβασε πολύ ψηλά το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Τώρα βρισκόμαστε στην κατρακύλα, γιατί έμειναν ελάχιστοι παράγοντες στο ποδόσφαιρο και το έχουν αναλάβει άτομα τα οποία δεν μπορούν να το στηρίξουν.
Για να το γράψω απλά, για να απλώσεις την μπουγάδα να στεγνώσει πρέπει να έχεις το σχοινί ή την απλώστρα στην βεράντα ή την αυλή και τα μανταλάκια. Εδώ λοιπόν βρέθηκαν μανταλάκια, αλλά δεν έχουμε απλώστρα ή σχοινί.
Την καλησπέρα μας