Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και προσοχή, γιατί υπάρχει και φουλ ποδοσφαιρική δράση με κάποιες αναταράξεις σε πολλά επίπεδα. Ο κορονοϊός δεν λέει να ξεκουμπιστεί και να παίρνουμε ο καθένας τα μέτρα του και δυστυχώς χάνονται άνθρωποι στον πόλεμο της Ουκρανίας. Στο σήριαλ με την δολοφονία τριών παιδιών, δεν τελείωσε τίποτα και όλοι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην.... λέμε πολλά, αφού τα χειρότερα έρχονται.

- Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει την δουλειά της και την δικαιοσύνη να βγάλει αποφάσεις, αλλά ας προσέχουμε τι γράφουμε και τι λέμε. Δεν μπορείς να αποκαλείς μάνα αυτή που σκοτώνει τα παιδιά της, γιατί μάνα δεν είναι αυτή που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί, αλλά αυτή η οποία "θα έχει πάντα το παιδί της στην αγκαλιά" και θα το προστατεύει και θα δίνει και την ζωή της γι΄ αυτό.

- Δεν αποκαλείς κυρία, μια γυναίκα η οποία σκοτώνει τα παιδιά της και δεν της δίνεις τον λόγο να μιλάει κι από πάνω. Δεν είναι δυνατόν για την τηλεθέαση, να δίνεις ελαφρυντικά, μόνο και μόνο για να έχεις αποκλειστικότητα. Προσπαθούν όλοι από τα τηλεπαράθυρα να μας πούνε διάφορα και να το παίζουν ειδικοί. Μπούρδες και πάλι μπούρδες. 

- Διαβάζουν την δικογραφία που πήραν από επίορκους δικηγόρους ή δικαστικούς ή κατηγορούμενους κατά παράβαση του νόμου και λένε διάφορα και ρίχνουν δήθεν εξυπνάδες. Τους χρησιμοποιούν οι αρχές και καλά κάνουν, ώστε  να πέφτουν σε αντιφάσεις ύποπτοι και να τους τσιμπάνε. Κάντε υπομονή και το θέμα θα κλείσει σύντομα, αφού η αστυνομία κάνει σωστά την δουλειά της και η δικαιοσύνη θα βγάλει την απόφαση.

- Χάθηκαν 3 παιδιά και αυτό είναι το τραγικό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Φαρμάκι δόθηκε στα παιδιά και αυτό για να γράψουμε την άποψή μας, δεν χωράει καμία συμπόνοια προς τους δολοφόνους. Υπάρχει πάντα και η θεία δίκη.