Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Πολλά τα κρούσματα στην Εύβοια, αφού ξεπέρασαν τα 600 και αυτό κάτι λέει. Ας προσέξουμε κυρίες και κύριοι, γιατί ο κορονοϊός είναι εδώ και πραγματικά μας βάζει δύσκολα.
Δεν απορεί κανείς για τα πολλά κρούσματα στην Εύβοια, αφού κανείς πλέον δεν προσέχει και όλοι πιστεύουν ...πως η πανδημία τελείωσε. Ας μας βοηθήσει ο Θεός.

- Τελικά τι έγινε στο Δήμο Χαλκιδέων και όλες σχεδόν οι παρατάξεις έχουν αλλαγές στην σύνθεσή τους. Μόνο η παράταξη της κυρίας Μιντζιφίρη παραμένει όπως ακριβώς ξεκίνησε, αφού από την παράταξη Παγώνη αποχώρησαν πολλοί, από την παράταξη Καθαροσπόρη είχαμε αποχωρήσεις, από την παράταξη του ΚΚΕ είχαμε παραίτηση Τζαβάρα και τώρα είχαμε αποχώρηση Σιόλια από την παράταξη Καλαθέρη. 

- Αυτή την στιγμή τυπικά η δύναμη των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει ως εξής:
Βάκα   15
Καθαροσπόρης  9
Ανεξάρτητοι  8
Παγώνης  8
ΚΚΕ  2
Μιντζιφίρη   2
Καλαθέρης  1

- Πάντως για να γράφουμε όλη την αλήθεια, υπάρχουν και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι μπορεί να μην δήλωσαν ανεξάρτητοι, αλλά δεν ακολουθούν και τα θέλω του κάθε αρχηγού και επιλέγουν να απέχουν από κάποιες συνεδριάσεις.

- Τα καλύτερα είπε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας για τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και περιμένουμε τώρα την αντίδραση του Αναγνωστάκη, ο οποίος είμαστε σίγουροι πως κάτι θα πει, για το θέμα και μάλλον θα κατηγορήσει τον Φάνη, επειδή κάνει έργα για την εκκλησία!!!!!!