Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Η Βάκα, "δεν παζαρεύει" τους συνεργάτες της.

 - Η δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Έλενα Βάκα, έχει πολλούς φίλους, έχει χιλιάδες υποστηρικτές και έχει καλούς συνεργάτες.
Αυτούς τους συνεργάτες δεν τους βάζει σε καμία ζυγαριά και δεν θα τους αδειάσει, ούτε θα τους παζαρέψει με αντάλλαγμα κάποιους ψήφους.
Εμείς αυτή την Έλενα ξέρουμε και ξέρουμε καλά και τους περισσότερους συνεργάτες της.
Τα θέλω κάποιων μπορεί να είναι πολλά και διάφορα, αλλά σταματούν εκεί που ξεπερνούν τα όρια, εκεί που προσπαθούν να επιβάλλουν πράγματα τα οποία ούτε νόμιμα είναι και φυσικά οδηγούν σε .....επιλεκτικές ενέργειες υπέρ κάποιων.
Τις τελευταίες μέρες, είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες οργανωμένες επιθέσεις στην δημοτική αρχή και δεν απαντήθηκαν επίσημα από αυτούς που τις προκάλεσαν.
Φαίνεται πως δεν μάθαμε να αναλαμβάνουμε ευθύνες και να λέμε αλήθειες.
Εμείς με μισόλογα δεν είχαμε και δεν έχουμε σχέσεις.
Θα στενοχωρήσουμε κάποιους ανθρώπους που έχουμε σε εκτίμηση, αλλά δεν θα φταίμε εμείς.
Όταν εσύ ή συνεργάτες σου ξεπερνούν τα όρια με την μισή αλήθεια και στην συνέχεια κανείς δεν βγαίνει με μια ανακοίνωση να ζητήσει συγνώμη, ενώ κατέβασε μεν τα όσα έγραψε, αλλά η σκόνη έμεινε, εμείς κοτούλες δεν θα γίνουμε.
Λένε στην πιάτσα πως η δήμαρχος θα αδειάσει συνεργάτες της, για να περάσουν τα σχέδια κάποιων. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν βλέπουμε εμείς μια τέτοια πιθανότητα, εκτός κι αν πέσαμε έξω για την δήμαρχό μας.
Η κυρία Βάκα έχει δώσει δείγματα γραφής και στηρίζει πάντα τους συνεργάτες της.
Η ίδια τους όρισε στην θέση που σήμερα είναι και δεν θα τους παρακάμψει για κανέναν λόγο.
Εμείς το ξεκαθαρίζουμε.
Δεν μπορούμε να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που δεν μπορούν να είναι ειλικρινείς και κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που θέλουν, παρασύροντας και ανθρώπους οι οποίοι έκαναν ότι μπορούσαν για να σώσουν μια ομάδα και να της δώσουν πίσω την χαμένη αξιοπιστία.
Καλέ μας φίλε συγνώμη, αλλά αυτοί που υποκινούν κάποια πράγματα, αυτοί που λειτουργούν στο παρασκήνιο, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και γι΄ αυτό θα τους βγάλουμε στο προσκήνιο.
Εμείς μένουμε μακριά και σας ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια.