Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό μήνα και να προσέχετε την υγεία σας. Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα μικρά ή μεγάλα, αλλά αν έχει την υγεία του, όλα μπορεί να τα ξεπεράσει. Φροντίστε λοιπόν να είσθε καλά στην υγεία σας και να διώξετε μακριά το άγχος, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και όχι το αν το ΚΙΝΑΛ του Ανδρουλάκη να συνεργαστεί σε μια κυβέρνηση συνεργασίας ή όχι. Αυτό τα κόμματα το λύνουν.... εύκολα και χωρίς να μας ρωτήσουν. Μην ξεχνάτε πως στο μακρινό παρελθόν είχαμε απίστευτες συνεργασίες κομμάτων και στο πρόσφατο είχαμε και την συνεργασία του δήθεν αριστερού ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Καμμένου!!!!

- Συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων και ακούσαμε πάλι για την διαχείριση των σκουπιδιών, πάλι για το Μουσικό Σχολείο. Καθαροσπόρης και Παγώνης προσπάθησαν να σηκώσουν ψηλά αυτά τα θέματα, αλλά φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά και τα θέματα αυτά, απαντήθηκαν όπως θα έπρεπε από την δήμαρχο κυρία Βάκα.

- Κάτι που δεν μας άρεσε στην χθεσινή συνεδρίαση ήταν το ότι η πρόεδρος κυρία Σακελλαράκη δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα της κυρίας Δαριβέρη η οποία ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή διοικητή στο Νοσοκομείο Κύμης και πριν λίγες μέρες ορκίσθηκε να υπηρετήσει από την θέση αυτή το νοσοκομείο. Μπορεί να της ευχήθηκαν όλοι και να της έδωσαν συγχαρητήρια προσωπικά, αλλά επίσημα στην συνεδρίαση αυτό δεν έγινε. Αν έγινε και δεν το ακούσαμε, ζητάμε συγνώμη.

- Το θέμα που προέκυψε με το Στάδιο Χαλκίδας και τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Ζουλιώτη και του Γενικού Αρχηγού κ. Τσολακίδη, πήρε διαστάσεις και φυσικά δεν έμεινε στο να κατέβουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι δηλώσεις και οι φωτογραφίες. Εμείς περιμέναμε επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση, αλλά αυτή δεν ήρθε. Όλοι προσπάθησαν και επικοινώνησαν με όλους, για να μην πάρει έκταση το θέμα, αλλά δεν βρήκαν την δύναμη να βγάλουν μια επίσημη ανακοίνωση. Ο μπάρμπα Στέλιος σήμερα θα γράψει για το θέμα, αυτά που πρέπει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΔΟΑΠΠΕΧ θα προχωρήσει την επόμενη εβδομάδα σε νέα σπορά και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα δώσει τους επόμενους εκτός έδρας αγώνες στο γήπεδο της Αρτάκης, αφού το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής τελειώνει την Κυριακή.