Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε πολύ, γιατί ο κορονοϊός είναι εδώ και τα κρούσματα στην Εύβοια πλησίασαν τα 600 και φυσικά υπάρχουν και αυτά που δεν έχουν δηλωθεί επίσημα. Κολλάνε όλοι και απλά οι εμβολιασμένοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από το να μένουν στο σπίτι. Ας προσέχουμε λοιπόν κι ας ....τηρούμε ο καθένας προσωπικά τους κανόνες.

- Τελικά ο κύριος Καλαθέρης, δεν "πέφτει μέσα" ούτε στις προβλέψεις που δημόσια κάνει, για να δημιουργεί εντυπώσεις. Είχε πει δημόσια πως η δήμαρχος κυρία Βάκα, θα όριζε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Μάρτιο, παραμονή της 25ης Μαρτίου, αλλά αυτό δεν συνέβη. Κύριε Καλαθέρη, δεν μπορέσατε να κρατήσετε στο πλάι σας την παραταξή σας, δεν μπορέσατε να τα πάτε καλά με τον κύριο Σιόλια, δεν καταλάβατε τα έργα στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας και τώρα χάσατε και στον τομέα των προβλέψεων!!!! Μήπως ν΄ αρχίσετε να λέτε το φλυτζάνι;;;;

- Χαμός στην Περιφέρεια, αφού είναι πολλοί αυτοί που δεν συμφωνούν με τις κινήσεις Αναγνωστάκη και ΣΥΡΙΖΑ για ένα ψηφοδέλτιο στις Περιφερειακές του 2023 και πάνε προς το ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού. Στο τέλος θα δείτε πως το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα το χαρακτηρίσουν ανεξάρτητο, για να μπορέσουν να το συμπληρώσουν!!!!

- Συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων χωρίς να έχουμε κάτι το ιδιαίτερο, εκτός από το ότι πήγε καθυστερημένα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Ραπτάκης και προήδρευσε ο αντιπρόεδρος κύριος Νίκος Κωνσταντάκης.

- Πάντως η κυρία Βασιλείου, με μια ατάκα της δημιούργησε θέμα, αφού είπε πως "να μιλάει η κυρία Γκόγκου το καταλαβαίνω, αφού δεν έχει παρελθόν στον Δήμο"..... Τι θέλετε να πείτε, είπε η κυρία Γκόγκου;;;; 

- Κυρία Βασιλείου, τι τα θέλετε αυτά; Έτσι κι αλλιώς η κυρία Γκόγκου δεν διέψευσε αυτούς που λένε πως δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος στις εκλογές του 2023, οπότε μάλλον δεν έχει μέλλον ως επικεφαλής παράταξης!!!