Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τον μπάρμπα Στέλιο και το αν στηρίζει ή όχι την σημερινή Δημοτική Αρχή στο Δήμο Χαλκιδέων, αλλά και την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν θα χρειασθεί να το βάλω σε ψηφοφορία και δεν περιμένω από κανέναν το ευχαριστώ ή το ανάθεμα.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν δίνει εξετάσεις τώρα, γιατί αυτές τις έδωσε εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν αλλάζω πλευρό ποτέ και θα συνεχίσω να έχω εμπιστοσύνη στην Δημοτική παράταξη της κυρίας Βάκα και των συνεργατών της.
Ας μη γελιόμαστε όμως. Με ενόχλησαν τα όσα είπε ο κ. Ζουλιώτης και ο κ. Τσολακίδης, οι οποίοι προσφάτως βρέθηκαν επίσημα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τα όσα δήλωσαν έδειξαν πως είχαν στόχο την δημοτική αρχή, αλλά περισσότερο την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ την κυρία Αϊδίνη, τον διευθυντή κύριο Γκούνη και ακόμη.... και τους εργαζόμενους στον ΔΟΑΠΠΕΧ οι οποίοι δίνουν καθημερινά την μάχη για να έχουμε σε καλή κατάσταση τα γήπεδα, τα οποία είναι Δημοτικά και όχι κάποιας ομάδας.
Λοιπόν κύριοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εμείς σεβόμαστε την δήμαρχο κυρία Βάκα και τον αντιδήμαρχο έργων κύριο Γουρνή και ξέρουμε καλά πόσο κοντά στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι.
Ξέρουμε όμως και τις προσπάθειες του ΔΟΑΠΠΕΧ, ο οποίος ποτέ δεν σταμάτησε τις παρεμβάσεις του στα γήπεδα και αυτό δεν χρειάζεται ανάλυση, γιατί όλοι γνωρίζουμε το τι γήπεδα είχαμε πριν μερικά χρόνια και τι έχουμε σήμερα.
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν είναι τσιφλίκι κανενός και πρέπει να φροντίζει όλα τα γήπεδα και όχι μόνο ένα και αυτό κάνει.
Η κυρία δήμαρχος δεν είναι το κουτί των παραπόνων, όπου ο καθένας θα καταφεύγει για να κατηγορεί συνεργάτες της και να προσπαθεί να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες. Αν οι συνεργάτες της κυρίας Βάκα δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους, θα το κρίνει η ίδια και θα πάρει τις αποφάσεις της, όταν έρθει η ώρα.
Το να θέλουν κάποιοι να καπελώσουν την κυρία Αϊδίνη, τον κύριο Γκούνη και γενικότερα τον ΔΟΑΠΠΕΧ, είναι άδικο και εύχομαι να μην καταλήξει να είναι μοιραίο.
Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να κοιτάξουν τα λάθη που οι ίδιοι έκαναν και η ομάδα προσπαθεί να μην χάσει τον στόχο κι ας μην προσπαθούν να αναλάβουν με δικούς τους ανθρώπους την συντήρηση του γηπέδου!!!!!
Δεν τους ανήκει το γήπεδο και ξέρουν όλη την αλήθεια για το χόρτο.
Αν η κυρία Αϊδίνη, ο κύριος Γκούνης και γενικότερα ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν τηρούν τον κανονισμό και την νομοθεσία, αυτό να το δούμε αν το θέλει η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γιατί το Δημοτικό Στάδιο ανήκει σε όλους. Υπάρχουν τα σωματεία του Στίβου εκεί και υπάρχει και το κοινό το οποίο σε κάποιες ώρες μπορεί να μπει και να αθληθεί.
Αλήθεια αν εφαρμοστούν οι κανονισμοί από τον ΔΟΑΠΠΕΧ, οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πάνε στην δήμαρχο για παράπονα και θα της ζητήσουν να παρανομήσει;;;;
Την καλημέρα μου στην δήμαρχο, την καλημέρα μου στον αντιδήμαρχο και ειλικρινά να ξέρουν πως με πλήγωσε προσωπικά αυτό το θέμα, γιατί κι εγώ προσπάθησα με παρεμβάσεις μου για το καλό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Εγώ περιμένω την ανακοίνωση με αλήθειες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν καταλαβαίνω τίποτα άλλο. Τα άλλα τα θεωρώ πρωταπριλιάτικα έθιμα και δεν με αφορούν.