Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Εντάξει, το ακούσαμε και αυτό, από ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Σέβομαι τον κύριο Ζουλιώτη αλλά τα όσα είπε για το στάδιο της Χαλκίδας, δεν πρέπει να είναι η δικαιολογία για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και θα του θυμίσουμε πως έχει αγωνισθεί και σε πολύ χειρότερα γήπεδα και μάλιστα σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγοριών. Τελευταία ήταν με τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών στην Γ΄ Εθνική και έπαιζε σε πραγματικά χωράφια.
Αγαπητέ κύριε Ζουλιώτη, δεν φταίει ο αγωνιστικός χώρος για τις μη καλές εμφανίσεις της ομάδας. Μπορεί να είναι μια καλή δικαιολογία, αλλά δεν.... είναι η αιτία.
Είσαι κοντά στα 40 και δεν έχεις κανέναν λόγο να ψάχνεις για δικαιολογίες. Οι συμπαίκτες σου θα πρέπει να καταλάβουν το βάρος της φανέλας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους.
Αυτή η Δημοτική Αρχή, φρόντισε και φροντίζει για το στάδιο όσο καμία προηγούμενη.
Όταν ήσουν στα Ψαχνά, το γήπεδο το φρόντιζε η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών μόνη της και η ομάδα ήταν στην Γ΄ Εθνική και όχι στο τοπικό.
Κύριε Ζουλιώτη, τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν τον μικραίνει η Δημοτική Αρχή και ούτε μπορεί κάθε χρόνο να ρίχνει 200.000 ευρώ "για να έχει το χορτάρι χαλί"!!!
Η Διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα μπορούσε να διαλέξει ως έδρα, όποιο γήπεδο ήθελε, αν δεν ήθελε το Στάδιο. Ήξερε την κατάσταση του γηπέδου και η οποία ήταν χειρότερη πριν κάποια χρόνια, όταν η ομάδα είχε φτάσει ένα βήμα πριν περάσει σε επαγγελματική κατηγορία.
Κύριε Ζουλιώτη, έτσι είναι η ζωή. Αν είχατε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε μια επαγγελματική κατηγορία και το γήπεδο θα ήταν καλύτερο και όλα θα ήταν τέλεια. 
Θα κλείσω το θέμα εδώ και θα σε παρακαλέσω, να θυμηθείς σε πόσα πολύ χειρότερα γήπεδα έχεις αγωνισθεί και πότε έχεις κάνει δηλώσεις για την κατάσταση αυτών των γηπέδων.
Είναι υπερβολή να δηλώνεις το "ευτυχώς που βγήκαμε ζωντανοί και αλώβητοι από αυτό το γήπεδο"!!!!!