Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Πήραμε θέση

 - Κυρίες και κύριοι θα πρέπει να καταλάβετε πως εμείς δεν έχουμε κάτι εναντίον της κυρίας Σοφίας Νικολάου προσωπικά, αλλά κρίναμε τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε και θέλει να είναι υποψήφια βουλευτής Εύβοιας.
Ας μη γελιόμαστε. 
Εμείς πάντα γράφουμε την άποψή μας και θα σας θυμίσουμε πως σε μια εκλογική αναμέτρηση, είχαμε προτείνει στους Νεοδημοκράτες οι οποίοι ήταν απογοητευμένοι, με την στάση βουλευτών, να ψηφίσουν ΝΔ και ας μην βάλουν σταυρό σε.... κανέναν υποψήφιο.
Δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα ακόμη και να στηρίξουμε την κυρία Νικολάου, με την προϋπόθεση να μην ακολουθήσει την επικοινωνιακή πολιτική που συνεχίζει μέχρι σήμερα.
Αγαπητή κυρία Νικολάου, εμείς είμαστε από την γέννησή μας ΝΔ και δεν γίναμε στην πορεία. Αυτά που γράφουμε, τα γράφουμε γιατί θέλουμε ψηλά το κόμμα και όχι τα πρόσωπα.
Εσείς επιλέξατε λάθος τρόπο και λάθος πρόσωπα.
Δεν φταίμε εμείς γι΄ αυτό.
Εμείς οφείλουμε να σας πούμε, πως πρέπει να το πάρετε αλλιώς, γιατί τα ΜΜΕ που ανέλαβαν να σας στηρίξουν δεν το έκαναν με το αζημίωτο και δεν έχουν πρόσβαση στους Νεοδημοκράτες οι οποίοι με την σειρά τους θα μπορούσαν να σας δώσουν σταυρούς.
Χρόνος υπάρχει, όχι για να κάνετε διορθώσεις και να εκλεγείτε, αλλά για να βρεθείτε σε μια αξιοπρεπή θέση το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.
Κυρία Νικολάου, εμείς γράφουμε αλήθειες και δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που λένε πως θα σας ψηφίσουν και θα σας στηρίξουν, ενώ ούτε θα σας ψηφίσουν και δεν έχουν και την δύναμη να σας στηρίξουν.