Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

....η άποψή μας

 - Κλείνουμε εδώ το θέμα των όσων ακούσθηκαν και γράφτηκαν εναντίον της Δημοτικής Αρχής και του ΔΟΑΠΠΕΧ για την κατάσταση του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας, για έναν και μόνο λόγο.
Θα περιμένουμε να δούμε την επίσημη θέση της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για τα όσα κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες και μάλιστα σε μια περίοδο που η ομάδα και όσοι την θέλουν πρωταθλήτρια και να ανέβει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, κάνουν ότι μπορούν ώστε να το πετύχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Να ξεκαθαρίσουμε για να το καταλάβουν όλοι. Το θέμα με το.... στάδιο δεν είναι σημερινό. Όταν άλλαξε ο χλοοτάπητας, δεν έγιναν τα όσα έπρεπε να γίνουν και το έργο αυτό δεν ήταν του Δήμου, αλλά της Περιφέρειας.
Τα ζιζάνια που εμφανίστηκαν μετά, ήταν αναμενόμενο να εμφανισθούν και ο ΔΟΑΠΠΕΧ το είχε πει, αλλά δεν τον άκουσαν.
Όσο για τους χώρους κάτω από την κερκίδα, ας γράψουν κάποιοι την αλήθεια. Ο χώρος έχει στεγανοποιηθεί και πλέον δεν βλέπουμε νερά της βροχής στα αποδυτήρια και στους άλλους χώρους.
Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν για εντυπώσεις, δεν είναι στους χώρους που έγιναν εργασίες, αλλά στην άλλη πλευρά όπου δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Κλείνουμε το θέμα μέχρι να δούμε επίσημη ανακοίνωση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Να μην ξεχνάμε πως το στάδιο είναι Δημοτικό και την διαχείριση την έχει ο ΔΟΑΠΠΕΧ.
Κανείς ιδιώτης δεν μπορεί να αναλάβει κάτι, για το οποίο δεν θα υπάρξει σύμβαση, για τον απλούστατο λόγο που το Στάδιο δεν έχει παραχωρηθεί σε καμία ομάδα για κάποια χρόνια και κανείς δεν ξέρει ποιες ομάδες θα μπορούν να το χρησιμοποιούν.
Να θυμίσουμε πως αυτή η Δημοτική Αρχή έδωσε σε χρήση το ΜΟΥΣΤΑΚΑ/ΤΖΙΩΤΗ, ετοίμασε το γήπεδο Φύλλων σε χρόνο ρεκόρ, δημοπράτησε το γήπεδο Βασιλικού, τοποθέτησε κερκίδα στο Πάρκου του Λαού για πρώτη φορά, έβαλε φωτισμό σε γήπεδα και γενικώς προσπαθεί.
Ας μην προσπαθούμε λοιπόν να μειώσουμε το έργο της και ας το συγκρίνουμε με τα όσα δεν γινόταν για χρόνια.