Τρίτη 31 Μαΐου 2022

...σουτάκια

 - Ας ρίξουν όλοι οι αναγνώστες μας μια ματιά στα όσα έγραψε ο κ. Γιάννης Ρέτσας στο αγαπημένο του fb. Εμείς δεν έχουμε κανένα κόμπλεξ και δεν κρύβουμε την άποψή του. Απόψεις έχουμε όλοι, αλλά να μην γράφουμε επιλεκτικά, μετά από κάποια επιτυχία, αλλά και μετά από αποτυχίες.
Ας αποφασίσει ο κύριος Ρέτσας, αν είναι επιτυχία ο υποβιβασμός του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, αν έχει δίκιο ο ΑΟΝΑ ο οποίος μιλάει για σφαγή από την διαιτησία κι ας μας πεί γιατί είναι επιτυχία όταν μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ... πρέπει να πανηγυρίζει, επειδή πήγε χειρότερα από την προηγούμενη χρονιά.

- Έγραψε ο κύριος Ρέτσας:
"Χθες το απόγευμα οι μικτές ομάδες της Εύβοιας προκρίθηκαν στα ημιτελικά των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εθνικών Ομάδων Κ-17 και Κ-15. Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στην Επιτροπή Μικτών Ομάδων και σε όλους αυτούς που στήριξαν από την πρώτη μέρα αυτή την προσπάθεια, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Υφαντή και τον Βασίλη Πίσχινα για την ανιδιοτελείς υπηρεσίες που προσφέρουν στις ομάδες μας.  Η οργανωμένη δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, για να αναδείξουμε το ταλέντο των νεαρών παιδιών αποδίδει καρπούς κι αποτελεί απάντηση σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πτώση.  
Πολλά μπράβο αξίζουν και στις ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας για την εξαιρετική τους παρουσία και για τα εγκωμιαστικά τους σχόλια για τις ομάδες μας.
Συγχαρητήρια στην ομάδα «Άβαντες Χαλκίδας» για την εκπληκτική πορεία και την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Γυναικών. 
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον «ΑΟ Χαλκίς» για τον αγώνα με τον Παναργειακό. Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο Δημοτικό Γήπεδο Χαλκίδας.
Υ.Γ. 1. Σήμερα Δευτέρα 30/5/2022 έχουν κληθεί ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2007 και 2008 να λάβουν μέρος στην προπόνηση για την προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας.
Υ.Γ. 2. Ξέρουμε ότι κάποιοι θα «αναγκαστούν» να γράψουν λίγα λόγια για την επιτυχία μπροστά από τις οθόνη του υπολογιστή τους.
Ξέρουμε ότι κάποιοι θα χαρακτηρίσουν την επιτυχία «συγκυρία». 
Ξέρουμε ότι κάποιοι θα περάσουν στα «ψιλά» την επιτυχία και θα μας πουν ότι καθυστερούν τα Πρωταθλήματα Υποδομής. 
Σε όλους αυτούς απαντάμε: Συνεχίζουμε … για να ανεβάσουμε ακόμα ψηλότερα το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο".

- Αγαπητέ κύριε Ρέτσα εμείς οι κάποιοι δεν θα γίνουμε ποτέ παπαγαλάκια, αλλά ούτε και γλάστρες. Τέτοιους έχουμε πολλούς και καλούς για τέτοιες δουλειές. Εμείς θα είμαστε εδώ, όχι μόνο για τα αρνητικά, αλλά και για τα θετικά. Εσείς θα είσθε στον χώρο, όσο θα σας χρειασθούν.........
Αυτό σας το εξηγήσαμε πολλές φορές, αλλά κάνετε πως δεν το καταλάβατε. Σύντομα θα σας το εξηγήσουμε και πάλι.