Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Την καλημέρα μας στην πρόεδρο

 - Μέσα από την καρδιά μας να στείλουμε την καλημέρα μας στην πρόεδρο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ την κυρία Ελεντίνα Πράσσου, γιατί αναμενόμενο ήταν να την ενοχλήσουν τα όσα γράφαμε χθες σε σχόλιό μας.
Κυρία πρόεδρε, ειλικρινά δεν είχαμε καμία πρόθεση να σας θίξουμε. Επισημάναμε τα λάθη σας και πιστέψτε μας, δεν είμαστε σ΄ αυτούς που παριστάνουν τους φίλους σας ή σας χαϊδεύουν τ΄ αυτιά.
Το τι συνέβη την περίοδο 2021-2022 ανήκει στο παρελθόν και δεν πρέπει να το ξεχνάμε, αλλά να μην μας γίνει συνήθεια, αλλά μάθημα, για το καλό της ομάδας.
Κυρία πρόεδρε, το χειρότερο θα είναι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ να γίνει σάκος του μποξ την περίοδο 2022 - 2023 ή να μην ....μπορέσει να είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.
Η ομάδα θα πρέπει να μην οδηγηθεί στο πουθενά, να μην ξεμείνει από ποδοσφαιριστές, αφού οι δικές μας πληροφορίες λένε πως όλοι έχουν το βλέμμα τους προς την έξοδο.
Η ομάδα της Ερέτριας για να μπορέσει να μείνει "ζωντανή" και αξιόπιστη, πρέπει να πείσει τον προπονητή κύριο Δημήτρη Βαλκάνο να συνεχίσει στον πάγκο της, για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο. Θα πρέπει να πείσει τους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν, γιατί το αξίζουν και γιατί αυτή η ομάδα έχει μέλλον.
Κυρία πρόεδρε, οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους.
Πρέπει σήμερα να κάνετε τον προγραμματισμό σας και να δείτε αν πραγματικά η διοίκηση θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Είσθε φιλόδοξο άτομο και καλά κάνετε. Δεν φτάνει όμως αυτό. Κανείς πρόεδρος δεν μπορεί να σταθεί σε μια ομάδα, αν δεν έχει συνεργάτες στην διοίκηση, συνεργάσιμο προπονητή και ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα τιμούν την φανέλα της ομάδας.
Έγιναν πολλά λάθη και τώρα και στο παρελθόν.
Αν αυτά διορθωθούν όλα θα πάνε καλά για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας.
Και κάτι τελευταίο κυρία πρόεδρε.
Το οικονομικό παίζει σπουδαίο ρόλο στο ποδόσφαιρο.
Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, σίγουρα δεν μπορούν να έχουν την απαίτηση να ζούνε από το ποδόσφαιρο, αλλά η εκάστοτε διοίκηση να φροντίζει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της.
Απευθυνόμενος στην πρόεδρο γυναίκα, να ξέρετε πως στο σπίτι μας υπάρχουν 4 γυναίκες και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ενάντια σε μια γυναίκα.
Τα λάθη σας επισημαίνουμε και αυτό είναι όλο.
Θα είμαστε στην διάθεσή σας, με καλές προθέσεις και με ειλικρίνεια.