Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

...μικρά, μικρά

 - Μεγάλε, αφού θέλεις να γελάσουν με τα όσα εκπέμπεις οι γνωστοί  ακροατές σου, θα ήταν καλό να τους βάζεις ν΄ ακούσουν αυτά που έλεγες για την ΤΕΡΝΑ και τα λάδια που έπεφταν από τα βουνά και μόλις έσκασε η διαφήμιση της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ του ομίλου ΤΕΡΝΑ άλλαξες το ....τροπάριο!!!!

- Να τους βάλεις ν΄ ακούσουνε τι έλεγες για τον φίλο σου Βασίλη και τι λες από την ώρα που έσκασε την χορηγία ο μέγας προμηθευτής του Δήμου.

- Να τους βάλεις ν΄'  ακούσουν τι έλεγες για την εταιρεία με τα χημικά στο Βαθύ και πως έκλεισες το στοματάκι όταν έπεσε "το λαδάκι"!!!!!

- Να τους βάλεις ν΄  ακούσουνε όσα έλεγες για τον άλλον χορηγό του φίλου σου Βασίλη και το έλεγες όταν ο χορηγός έκανε πέρα τον Βασιλάκι σου.

- Να τους βάλεις ν΄ ακούσουνε τι έλεγες στο πρόσφατο παρελθόν για τον φίλο σου τον Δημήτρη και τι λες σήμερα που έχει γίνει ταχυδρόμος σου στο Περιφερειακό.

- Μεγάλε, ευτυχώς που ο κόσμος σε έμαθε καλά και γι΄ αυτό θα κάνεις συνεχώς κωλοτούμπες, μέχρι να τελειώσουν κι αυτοί που σου απέμειναν. Την ώρα τον εκλογών, πάλι τριτοτέταρτοι θα είναι, αν θα είναι υποψήφιοι.