Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

....σουτάκια

 - Τελικά ο Αυγενάκης είναι καλό παιδί, αφού έδωσε την παράταση στα σωματεία για α κάνουν εγγραφή στο Μητρώο. Η προθεσμία έληγε τώρα τον Ιούνιο και τελικά πήγε μέχρι 31/12/2022. ΝΑΙ στην τροπολογία αυτή ψήφισαν η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ ενώ "ΠΑΡΩΝ" ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΜΕΡΑ25 και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Αλήθεια ΠΑΡΩΝ τι σημαίνει; Είμαι εδώ αλλά δεν.... ξέρω τι να ψηφίσω;;;

-Χθες στην Βουλή ψηφίστηκε και η θέσπιση της ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, παρά τις αντιρρήσεις του κυρίου Μπαλτάκου, ο οποίος με το καλημέρα ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, μας είπε πως η ΕΠΟ θ΄ αποφασίσει και όχι ο υπουργός. Κύριε Μπαλτάκο δεν αποφασίζει ο υπουργός, αλλά ψηφίζει η Βουλή και αυτό πλέον είναι νόμος του κράτους. Στο θέμα αυτό ΝΑΙ ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, "ΠΑΡΩΝ"  ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ και ΟΧΙ, το ΚΚΕ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.

- Κατά τ΄ άλλα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε κι αυτός για νομιμότητα παντού, αλλά δεν τον βλέπουμε κι αυτόν για πολύ στην θέση του, αφού δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά εκεί στην ΕΠΟ αρμενίζουν στραβά.